黑警正利用理大 圍捕更多前線勇武

316 回覆
798 Like 16 Dislike
唔係攻唔入,而係唔想受傷
所以援軍要小心比人包圍, 手足係命, 援軍都係命
援軍係魔警既target
流水快閃開花 咩魔法都要!
狗屋狗宿 政權建築!

已經咬咗大量手足 損兵折將
但你仲會唔會行落去?我一定會!
冇人點行?救人囉!
已經冇咗好多啦!

由今朝5:30突襲poly開始
就應該用一切手段去救手足
今朝有3架潮聯小巴自焚 我唔知原因目的
但絕對係好開始 要做嘅野!
藍黑紅!
流水快閃開花 咩魔法都要!
狗屋狗宿 政權建築!

已經咬咗大量手足 損兵折將
但你仲會唔會行落去?我一定會!
冇人點行?救人囉!
已經冇咗好多啦!

由今朝5:30突襲poly開始
就應該用一切手段去救手足
今朝有3架潮聯小巴自焚 我唔知原因目的
但絕對係好開始 要做嘅野!
藍黑紅!
攻敵之必救
對唔住 遲到怕死和理非去緊
唔會。就算以前好似要判咗六個月以上先至會有影響。而家就算判咗都冇問題。
https://en.wikipedia.org/wiki/Disfranchisement#Hong_Kong
Hong Kong
On 8 December 2008, Leung Kwok Hung (Long Hair), member of Hong Kong's popularly elected Legislative Council (LegCo), and two prison inmates, successfully challenged disenfranchisement provisions in the LegCo electoral laws. The court found blanket disenfranchisement of prisoners to be in violation of Article 26 of the Basic Law and Article 21 of the Bill of Rights and the denial to persons in custody of access to polling stations as against the law. The government introduced a bill to repeal the provisions of the law disenfranchising persons convicted of crimes (even those against the electoral system) as well as similar ones found in other electoral laws, and it made arrangements for polling stations to be set up at detention centers and prisons.
就算係和理非,明知佢哋會亂拉(唔使擔心,告唔入,擺明係爲咗嚇到啲人唔敢出嚟先至亂拉充數),先安排親人/可信嘅人/星火 track 自己哋嘅所在哋,安排律師。唔好俾佢哋用火車運上大陸/新屋。

隨片一個share location app, 未用過, 自己試邊個最好/安全:
"Glympse - Share GPS location"
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glympse.android.glympse

準備48小時然後踢保,佢哋會亂告你(集結,阻差,襲警,破壞安寧,乜乜𨳍𨳍,暴動),但告唔入,唔使擔心。最緊要係隨咗名同地址外,對律師以外任何人一句話都唔好講。
popo越亂拉,越容易塞死晒佢哋嘅人手,消耗佢哋嘅兵力。

https://www.thenewslens.com/article/127351?fbclid=IwAR1issDvi56Ozm9RU-jAb-qfEZg7N7Fm7TI_xPngH8JIQ7aDIHO-Tnjzk_g

終於有人講人話 推
其實和理非去到今晚好大機會送頭,老鼠曾早兩日先話特赦,可能就係講緊今晚收網捉的和理非
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞