黑警正利用理大 圍捕更多前線勇武

316 回覆
798 Like 16 Dislike
吾好再開花,要集中
所以援軍要小心比人包圍, 手足係命, 援軍都係命
援軍係魔警既target
錯,係佢承受唔到強攻嘅損失所以先圍,捉其他勇武頂多係次要目標
白痴
你覺得以而家魔警攻力入唔到埋大咩
中聯辨,
政總?
保命

開花打爆佢
求求,同意請幫我POST。我P出唔到X2 POST。

出緊去同就出去既人,你覺得人多班狗就會停手?請經過有見到超市買2-3支卡式爐氣樽,支援火魔。見有火源就掉即可。
流水快閃開花 咩魔法都要!
狗屋狗宿 政權建築!

已經咬咗大量手足 損兵折將
但你仲會唔會行落去?我一定會!
冇人點行?救人囉!
已經冇咗好多啦!

由今朝5:30突襲poly開始
就應該用一切手段去救手足
今朝有3架潮聯小巴自焚 我唔知原因目的
但絕對係好開始 要做嘅野!
藍黑紅!

首先,學生們如果是無辜的,就不要自首,因為只有罪犯才會自首!

現時尖東商業區街頭企咗好多黑警甴,等班外面班黑警甴散咗先走啦,佢地冇可能永遠企在那裡阻住人返工和開舖,學生們暫時留在理大校內最安全。

學生可先在 圖書館、課室、飯堂等 溫書和休息,如果黑警甴真係夠膽漠視國際譴責攻入校園,上到法庭都大把抗辯理由,告你地唔入的,總好過現在就貿貿然衝出去被狗拉。身處理大的校外人員萬一被捕時可辯解話昨天入去理大搵朋友但無辜被困。
on9
真係無人滅狗屋?琴日仲講到好型...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞