【緊急廣傳】理大同學不要亂:被困校內不等於犯了法

677 回覆
2366 Like 179 Dislike
投降未必有用
但點都要搵定律師/朋友
捉到都要確保人生安全
又黎?唔記得左天水圍社工大叫我地冇犯法 送60幾個頭
push ..... 仲要留要裝備上的指紋和校內CCTV
交自己條命比人, 不如掌握係自己手上, 只可以用狗賊既家人換學生既性命!!
Push
Exactly
- Poly嘅人只係體驗大學生活
- 被poly學生要請入去玩
- 好奇嘅普通人去睇發生緊咩事, 最後被困poly
- 可憐poly學生無飯食, 去飯堂幫手
- 無聊無野做, 去poly玩
- poly好多人, 晚晚開party, 所以去玩
- 驚示威者落單被人殺害, 所以入去幫佢地離開, 點知被困
- 大愛左膠去叫poly嘅人走
- 大愛左膠驚poly 學生 / 內地生 被人私了, 去保護學生
法院講左有共同集體意志就入得
Push
無錯
將gear收好 然後搵間房開燈 hea哂d notes出黎 我黎溫書做努力學生哥唔俾呀? 唔通學佢又唔讀書又唔做野呀?
仲停留係告唔告...有險可守
全部拉返去打/姦48
你下次再落得床行路應該係幾個月後既事
如果仲有命既話
Push
push
- Poly嘅人只係體驗大學生活
- 被poly學生要請入去玩
- 好奇嘅普通人去睇發生緊咩事, 最後被困poly
- 可憐poly學生無飯食, 去飯堂幫手
- 無聊無野做, 去poly玩
- poly好多人, 晚晚開party, 所以去玩
- 驚示威者落單被人殺害, 所以入去幫佢地離開, 點知被困
- 大愛左膠去叫poly嘅人走
- 大愛左膠驚poly 學生 / 內地生 被人私了, 去保護學生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞