黏土人同好區 12 幫襯良心玩具店

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
想要new gen三個
土人POST講土人好正常姐
幾時返黎
認錯人? 好少係膠PO講野
好少 唔代表無

P5真女主好難認錯喎
上個PO先問完隻熱舞杏係咪壽終正寢無人理
梗係啦 個個傾咸膠傾得漸入佳境果陣
你問健全膠大家自然睇唔到

去問多次 我搵人幫手答你
自從膠post俾咸膠佔領已經好少入去,依家仲多左班fbi通緝犯,更加唔想入
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
唔好咁啦
咸膠無害嘅

只係某啲人突然貼FBI膠滿足自我
果啲你可以block
舊款粉紅裙小櫻有興趣, 有智世嗎?

又中兩隻
師兄原來有空之軌跡小艾。!
有興趣啊!
我都少入少應
成班變態佬
佢成套賣晒
你地一隻半隻入
賺埋都唔夠時間車錢
特典團 應該二月中落單 要再check下日子

所有野yen*0.075 進位至5蚊尾/齊頭 再加運費($150/隻數),每隻訂金$50/初音訂金$200

Nendoroid Senko $415 -2
Nendoroid Chiaki Ogaki $455 -3
Nendoroid Josuke Higashikata $410 -2
figma Dark Magician Girl(Rerelease) $540 -3
Nendoroid Draco Malfoy $340 -3
Nendoroid Nanachi(Rerelease)$450 -3
Nendoroid Gentaro Yumeno $455 -3
Nendoroid UMP45 $445 -2
Nendoroid Su Mucheng $360 -3
Hatsune Miku: Symphony 2019 Ver. $1225 -3
Nendoroid Jyuto Iruma $455 -3
Nendoroid Rohan Kishibe $410 -2
Nendoroid Jiro Yamada $455 -3

電腦唔係手,遲下再改返做中文名
有興趣留tg thanks
柒少陣la你
無配件你買埋我個份
最後成套都係50-120一隻賣
咪差唔多
不要向惡勢力低頭
if you can't beat them, join them
好句好句
危險人物入侵
辛巴好似有d貴
鹿丸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞