黏土人同好區 12 幫襯良心玩具店

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
唔見有
鹿丸出貨未
星期日去旺角睇下先
佢唔夠黑傻新宿多野咁抵玩
孤泣d 土人行定日版
孤注
又岩岩上劇場版。 又hit返
行多
突然唔想去嗰到訂
要日版自己上ami訂
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
想問問有無巴打知邊度重有嗚門賣

尋日行現時點搵唔到
現時點新宿黑貞 $280
前兩日行信和見到有
邊間?
好多流,依家只敢信大果幾間
你叫我過黎figma同土人post
我而家就承你貴言過黎狙擊你

尼祿屋濫用GSC售後機制實錄

拎補件黎改野玩玩?

自己整sad件野去拎補件?

俾人踢爆後死雞撐飯蓋

開頭仲死口唔認

拎證據出黎就改口話係客服教佢

問佢拎email record想見識下又話無留底

到最尾叫佢上網搵下其他相同case又話係個別事件
完美示範左咩叫龍門任你搬

我就真係從來未見過GSC客服教你整sad隻野再去申請補件既
咁啱客服剩係教左你無教其他人
咁啱無留email record
咁啱網絡上又無其他case,今次只係個別事件
呢個世界真係好巧合,有冇諗過轉行專職買六合彩?
至於各位信唔信佢既解釋就自行思考啦

真係中sad申請補件絕對無問題,甚至多左出黎果件只要唔係拎去轉售,你點改我都覺得無問題
但係為左滿足一己私慾去改件又唔想買多隻,而特登整sad隻野去申請售後就好大問題
為左區區幾百蚊出賣自己人格同道德
自己理虧仲要氣直理壯咁幫自己搵藉口去解釋,甚至反咬返我,唔狙擊你對唔住我自己

各位巴打搵佢訂figma同土人之前勸你地三思,呢條友道德觀同人格方面都有問題
佢有幫人訂開?
有 keep住開團
實都係死無對證既誤會黎
我係到做過街老鼠,開團咁耐
同過咁多巴打交收過
鋼練土人比海關開過全數退款唔收返隻野
Dio耳仔無星幫手追補件
每次同巴打交收第一句就係"有咩問題搵返我"
每隻有sad一定幫手追問gsc
我係點既人各位巴打自行判斷

雖然之前價錢就做唔到同行最平
但都平過街鋪少少
黎緊再開團同返貨個價會再下調返(因為債已還清)

各位巴打點諗就無所謂
如果因為呢件事而想退訂同我斷絕關係既
可以pm返我

如果想問返同gsc補件既事
我無任歡迎 當分享下心德
隻racing 尼祿不得了
個樣比灰模可愛好多
我望到第一個反應:依隻係千棘?然後覺得微笑臉一般,其他部份就不錯
個髮飾好有既視感
但比灰模個呆樣好左好多
咁平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞