黏土人同好區 12 幫襯良心玩具店

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
咁平
想...想入
? 有模睇
你對客負責任同你有冇濫用gsc補件有咩關連?

仙狐
bababa濫唔濫用呢件事唔講啦
我就覺得2件事係無關係...
不過巴打叫人考慮清楚仲幫唔幫襯我
我都要公道d比返個option係我到訂左野既巴打揀既
我人就企左係到 唔會走人數放人飛機
如果有巴打覺得唔妥想退訂 我ok的
佢大我幾百歲
safe

撩耳仔
先唔討論佢濫用呢單野
開團幫人訂野既人可以為左幾百蚊出賣自己人格
俾人踢爆之後仲要不停搵藉口兜
話佢特登整sad件野申請售後,佢就話係客服教
叫佢show email record證明,佢就話無留底
好啦到最尾叫佢上網搵全世界任何一單同樣個案黎證明我都信佢,佢又話佢果次係個別事件,同埋自己又懶得搵

而家話就話係劏GSC影響唔到啲客,邊個知佢下次會唔會就係劏客
至於搵唔搵佢訂野呢啲各位巴打自己決定,我係呢度只係陳述事實俾大家參考

雖然一開始暗示哂係你濫用GSC個售後機制,但我始終無開名無po證據
你就第一時間跳出黎解釋,話我屈鳩你濫用
跟住我po哂證據,但你唔係選擇認錯,而係選擇大條道理咁解釋,而且仲要解釋唔通

自己理虧唔認錯都算,仲要唔俾人講,鬧返我轉頭話我非君子所為
我唔過黎狙擊你就真係正on9
我甚至可以狙擊埋你果個得幾百個like既fb page
我都係陳述一個事實
我就係跟尼祿巴訂左隻envy但係俾海關拆過嗰位
當我仲計緊婆乸數睇下點樣開口叫佢退返部份錢嘅時候
尼祿巴諗都唔諗就退全款俾我,連件貨都冇收返送埋俾我
所以開團嚟講尼祿巴俾嘅保障係痴撚線地好,嗰度話平唔平都好似差唔多400蚊

喱度開團嘅我剩係推薦佢一個
終於出, 要入啦
不錯
大舊飯正WOW
Sorry岩岩先放工
見到又有千字文
嚇左我一跳
中午又叫我潛水 以為大家已結案陳詞唔再講添

你地琴晚暗示緊我
我入黎問一問
你就起晒鋼po證據出黎 話我今次點兜又盛
人係我教野係我講 我點會唔記得
但年幾兩年前既email我就刪晒
先型成口同鼻拗既情況
搵例子又搵唔到,只係搵到要寄返去交換既事情,吹脹
我都陳述左我果一次事實出黎
無論你信定唔信都好,想狙擊埋我fgo post,facebook page 就請便,我係怕浪費巴打您寶貴既時間

成件事我都好聲好氣同你講 巴打前巴打後
如果我講野技術差令你有hard feeling 我同你道歉先
你話我人格有問題 為少少錢出賣人格
我唔同你計了,我以前中文差講野1999又串柒柒 先令人有誤會 我都有責任既

要講既野都講晒了,之後再講我都唔回應了
唔想因為我呢啲失格人而影響各位巴打既討論
就係咁 訓先

聽日再開特典船
擺左兩三年了 當散件分屍件會唔會賣得出?
啲盒/配件都俾我掉哂了
點解要賣
無玩土人好耐
唔會唔捨得咩 扔晒配件好可惜

Btw巴打竟然收蒼葉同刀劍
好齊好靚
難,無配件你唯一值錢得個臉同髮,但係基本情況都係標高無人要,標低同送俾人都無分別,不如自己留返低
50蚊一隻半賣半送la
無盒唔緊要,配件唔齊無咩人要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞