福岡4人自駕邊間咩車好,2008 FIT 夠唔夠放3個23-25吋行李??

87 回覆
0 Like 0 Dislike
媽,好緊呀
就出~發

今日搞左國際牌$80 , 10分鐘搞掂
除左個腦,仲有咩要帶

轉灣時睇清楚行人紅綠燈,因為雖然你綠燈可以轉灣,但同時行人都可以綠燈行,而你係要讓行人行先。
Ractis 同FIT 都夠做
次次4個人都係租呢兩部其中一部
個尾箱一定夠擺野

問題係多唔多女人

女人衫又多D,買野又多D

帶住三個女人 咁姐係今鋪一定要佛啦

揸左兩年車差唔多 日日揸 但未揸過大車,係咪睇位小心d就得?

其實大車睇位仲方便,鏡又大,又有後 cam ,

by the way 想易渣好飛D,睇下有冇 Odyssey啦,同埋 Highlander 都OK
個尾箱一定夠擺野

問題係多唔多女人

揸左兩年車差唔多 日日揸 但未揸過大車,係咪睇位小心d就得?

其實大車睇位仲方便,鏡又大,又有後 cam ,

by the way 想易渣好飛D,睇下有冇 Odyssey啦,同埋 Highlander 都OK

睇到架fit shuttle hybrid 個型同odyssey差唔多
好似都幾正
個尾箱一定夠擺野

問題係多唔多女人

我地都係3個女人1個男人
個尾箱一定夠擺野

巴打咁有信心車仔佢夠位放3 個行李?

空車尾實夠

個尾箱一定夠擺野

空車尾實夠

前題係4個都係24",冇人帶suitcase
照計法日本係咪就快出第四代fit
2008 2012
個尾箱一定夠擺野

空車尾實夠

後座 雙腳多唔多位

最尾訂左 8人車 唔知咩車 去到先知

富士租車
個尾箱一定夠擺野

空車尾實夠

後座 雙腳多唔多位

富士租車

問左佢係voxy
個尾箱一定夠擺野

空車尾實夠

後座 雙腳多唔多位

富士租車

問左佢係voxy

正吖
個尾箱一定夠擺野

空車尾實夠

後座 雙腳多唔多位

富士租車

問左佢係voxy

正吖

都係40000左右 8日7夜
有冇邊間平?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞