福岡4人自駕邊間咩車好,2008 FIT 夠唔夠放3個23-25吋行李??

87 回覆
0 Like 0 Dislike
2008版 FIT 夠唔夠放 3 個 24-25吋行李??
4人自駕,想租fit, 唔知邊間,咩車好,福岡

上圖2008, 下圖 2012 版
3個gib放就放到 但再買多d野都放唔落嫁啦
通常有4個人最好租prius v個種size既車 起碼坐都舒服d
諗住細細架夠靈活
其實有諗過租 Cube or Prius,
又唔見有Spike

Prius夠大!? ok wor 咁
4個人夾都咁慳
同屋企人去,我一個出晒啦

我見Toyota rent a car , 有得揀 Prius, 但無得指明Prius a , 其他版唔知夠唔夠呢

2008版 FIT 夠唔夠放 3 個 24-25吋行李??
4人自駕,想租fit, 唔知邊間,咩車好,福岡

corolla fielder
同屋企人去,我一個出晒啦

我見Toyota rent a car , 有得揀 Prius, 但無得指明Prius a , 其他版唔知夠唔夠呢

用日文版去訂就可以指定車型
去times rental好似平d
http://www.timescar-rental.hk/campaign/0000005489/cn/index.html

利申 之前去關西租過cube,幾闊但未必擺到3個行李
4個人你擔心上唔到斜仲好la
行李打棟放應該夠
好心4個人就租架佛啦
3個人坐租aqua都覺辛苦
tabirai
試下呢間
我次次都用 無問題
唔夠!
沿途買嘅野放邊,7人fit
租架wish/isis訓平尾座黎擺行李會唔會好d
雖然咁真係四座四條安全帶,但係後坐兩個會逼過坐巴士
prius alpha 5 seater無誤
九州經tabirai不時有d筍plan
好心4個人就租架佛啦

第3個人辛苦姐

上月去轉左
4個租架QQ, 日本叫XTRAIL
坐又舒服
揸又舒服
四驅落雨揸高速穩陣又安全
全部人都好滿意
去times rental好似平d
http://www.timescar-rental.hk/campaign/0000005489/cn/index.html

利申 之前去關西租過cube,幾闊但未必擺到3個行李

有考慮cube, 夠唔夠力?
好心4個人就租架佛啦

第3個人辛苦姐

聽完大家咁講, fit, Aqua 太細應該唔考慮
揸開中細型bmw 118i, alphard 好似太多辛苦自己

Prius a 好似真係唔錯

上月去轉左
坐又舒服
揸又舒服
全部人都好滿意

E~ 幾似
好似好好力咁
我行公路多
租suv 啦,尾箱大 架車又好玩

上月去轉左
坐又舒服
揸又舒服
全部人都好滿意

E~ 幾似
好似好好力咁
我行公路多

我老友租過就話無乜力
不過空間夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞