FC ED 有狗驗身 開始有瘡的徵兆

818 回覆
4928 Like 50 Dislike
佢地自己射得咁開心
怪得邊個
可能真係生仔冇屎忽
希望報應快d黎
https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/1581586/%25E6%2593%25BA%25E6%2594%25BE%25E8%25BB%258A%25E5%2585%25A7%2520%25E4%25BC%2591%25E7%258F%25AD%25E8%25AD%25A6%25E9%2595%25B7%25E5%25A4%25B1%25E5%2588%25B6%25E6%259C%258D/?utm_medium=share&utm_source=clipboard_share?r=cpsdlc

「據悉,每名警員會獲發冬夏制服各三套⋯」
估計防暴狗綠色衫、同畜聾嘅衫,每人分發嘅數量唔會太多,而家咁嘅時勢,唔著到爛都唔使旨意有件新嘅換
黑警可以生到pepe 真人版
有根本係正常
唔係生化衣根本防唔到
自作自受唔撚夠還呀死黑警
blocked SIR
而家嗰啲普通衫嚟
害人終害己
個個星期接觸幾日,件衫搵強水洗都搞唔掂啦
佢地有好多套衫?
二噁英唔溶水,姐係會痴係件衫度,每次行動同一套
立場哥哥都中,班狗唔中先奇
匡哥話自己呢排瘦咗
立場哥哥吸左5個月外國野都中招啦
Send比佢睇,食油都要快d食肥翻!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞