FC ED 有狗驗身 開始有瘡的徵兆

818 回覆
4928 Like 50 Dislike
好似呢個幾月先用中國製tg?
之前個d應該冇事?無知一問
返工嘴藐藐
警嫂唔比屌
洗衣機都污染埋
即係非前線嘅制服都gg
為健康著想 香港人唔好咁接近差佬同家屬
尤其係細路仔 少少劑量都可以好大影響
喜聞樂見
維港D魚應該唔食得
有無機可以幫手落區驗
咁佢地屋企部洗衣機會唔會有
其實我覺得中醫呢個講法有機會有用

二噁英(Dioxin)會sortion有反應
Sortion= absorption + adsorption

Adsorption=吸收(呢個一般人都知)
而adsorption則=the physical adherence or bonding of ions and molecules onto the surface of another phase(中文名=黏附?)

我覺得上面果個中醫方法有機會會幫手洗甩下(等佢痴左去第2 d細胞度)
呢度有資料講二噁英
都有少少用

比埋條link你地https://www.ivl.se/download/18.343dc99d14e8bb0f58b7600/1454339558127/B1993.pdf
佢講treatment of dioxin contaminated soils,有興趣可以睇睇
佢有講大肚媽媽接觸到,係會令bb有neonatal thyroid function嘅問題

但接觸量暫時不詳
若然未報,時辰未到,而家來了來了
抵死, 自己射完自己奶哂野, condom仔
黑警大頭b
上埋大灣區用假藥醫
抵撚死
啲機邊到有?
想知其他紀律部隊既衫會唔會都中招
咁抽脂呢?
condom仔
但係狗頭目話無關係喎
反正狗仔野種,無所謂啦
佢唔生先奇啦
中大果到二千幾粒TG
如果真係有事, 中大果班手足仲金
真心希望D TG冇二噁英
除非你個人本身好肥,有好多脂肪先有得抽嫁。正常身形,抽脂都有危險啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞