FC ED 有狗驗身 開始有瘡的徵兆

818 回覆
4928 Like 50 Dislike
係時候出動油漆彈啦各位
攬炒
無手提機,要用prepared foam capture 大量air 約100000-150000litre先capture 到 少量,仲要行pilot run pre-determine sampling volume and duration, 所以難做, 浸大有crouch lab 做,之外就係 Government Lab

https://www.epa.gov/emc/method-23-dioxins-and-furans

Incomplete combustion係其中一個主要生成方法
所以越戰嗰時最後都係拎啲泥土去加熱
https://www.usaid.gov/vietnam/environmental-remediation-dioxin-contamination-danang-airport-project-frequently-asked-questions
補返張人體煉成陣

黑警嘅仔女個腦會裝草?

幾多隻手指幾多隻腳
原來係咁
thx
佢地放完tg,就算散哂都會殘留係啲衫呀 器材上面,所以
天有眼呀, 善惡到頭終有報
一定會奶野 因為啲狗自己都會食返
真攬炒

不過係用香港人血汗做出嚟
臭閪噴D水毒過水炮車
報應++++++++
之前有絲打話嚟M變黑好擔心 但飲綠豆水飲得多又怕佢哋好寒
FC ED ????
無証明都講返句講大話死全家啦
我才疏學淺,保持一定體脂比例係我暫時能夠諗到可以做嘅嘢。當然如果可以唔再接觸就更好,不過我明白前線手足唔會輕易放棄,所以只好大家小心,如果tg放題最好可以轉移陣地,唔好長期接觸。
Dioxin + Ah receptor 之後可以penetrate nucleus membrane activates DNA sequence 有機會影響genes
報應
我好似知道咗啲不可告人既秘密
咁撚中意放 抵撚死啦
而加係慢性大屠殺, 經濟攬炒只係假象(討論)
https://lih.kg/1720895
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞