嘉里出左cctv

1101 回覆
381 Like 6 Dislike
死左冇muscle tone所以肌肉會係放鬆狀態,個肚自然會鬆啲同平時清醒會挺胸收腹會有唔同,但至於係唔係真係手足呢樣真係唔敢肯定
推撚爆佢
其實係咁話刀傷果d琴晚已經有講唔似刀傷

關於荃灣受重傷嘅手足,現場FA有以下嘅判斷:

最早目擊者時間為2233,被發現係葵福路嘉里物流外,無心跳,做緊cpr,同aed ,手有復習性骨折,已上白車,白車車牌 a137去咗仁濟。

1.傷者唔係刀傷,刀傷冇咁少血

2.傷者應該係俾人推落樓

3.葵福路嘉里物流隔離有一棟停車場,請盡快入去攞cctv同搵下有冇一個近窗位有一隻鞋,因為傷者左腳冇著鞋

4.兇手一係走咗好耐,一係仲係個停車場到喱埋緊,請唔好單丁
RIP
第五條片証明左真係自己跳落去
果度一出已經係街, 同埋有人既話黑衫行過去比佢掉落街?

其實換言之無野既話cctv片係可以即時交出同埋公開

btw手足rip係香港人欠你的
似係自己跳
但係佢個袋/佢家人好似都無消息咁
唔make sense啦
好地地行過去做咩
似拉扯動作wor
一定要睇埋之前有咩人行過去
我放大黎睇
佢做完個向前嘅動作之後仲有動靜
證明曱甴有做嘅
就陰陽眼 通靈 塔羅牌乜柒都信

有人出嚟澄清嘅
cctv片睇唔到嘢就係剪接過
睇到唔關事就段片搵演員拍係假嘅
事主ig fb報平安就係俾警曱開咗電話用
TG大channel admin澄清就話係鬼
朋友澄清就係警曱假扮
家人出面就係俾警曱呃
事主親自show id card就係身分證俾警曱攞咗
出埋樣就係俾警曱逼/俾警曱喺電話攞相

出埋樣拍埋片有埋日期時間就話做咩咁on9自爆

總之神探唔會錯
會唔會係一早做好片
你又知家人無消息?
洗唔洗下下上連登報告?
屌你老母

係咪覺得自己好撚搞笑啊

我依家睇到啦

死咗人啊

我係咪要笑呀
出埋cctv咁睇怕真係自殺

最近發生咁多事會令人疑心好重

RIP
冇片又話有陰謀,有片又話係剪片,想點撚樣呀你!
ppppppppp
似真係自殺
我見到佢自己跳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞