嘉里出左cctv

1101 回覆
381 Like 6 Dislike
唔止嘉里酒店 香格里拉都係Kerry group
根本唔執片係即時比到
一拖果d根本全部執過黎
佢係做哨嘅?
注意上樓果陣身上表面無刀傷
05條片佢係右上角,個位好難睇到 似同人有爭執
push
無論幾早放都會比神探話係假片~~
見到了自膠
睇到似佢向後, 跟住伸高腳向前
究竟有冇人識佢
如果真係自殺 都可能係因為反送中既事而自殺
只要確認係手足 無論自殺定被殺都係烈士 都要重視
Rip,逝者安息
05條片好似都有袋,太濛 但手足出現係片段既時候單手咩緊袋,但入左柱後面既時候擺低左所以冇左袋
連登神探唔會信任何對班曱甴有利嘅信息
所有跳樓自殺都係手足被自殺
捉出質疑澄清就係鬼係黑警
第五段片佢行埋去圍欄,但在場工人果剎那有擰轉身,竟然都可以若無其事、感覺好似唔覺有個人行近欄邊!?

同埋果剎那如果佢跳左落去,都應該有一聲巨響【澎】一聲卦? 就算當時貨場幾嘈,都冇理由完全聽唔到卦?

不過佢入 LIFT 果段片,似喊緊用左手抹眼淚?! 會唔會參與前線期間,收到屋企人決絕回應,突然間起自殺念頭? 一時間衝動求其走去高層自殺???
行埋欄邊食煙其實好多人都會咁做
因為有得挨 呢樣野係解得通
點解落貨工人見到有人行埋欄邊都若無其事
sir你老母
自己跳
另外死者好似好熟嘉里
根本hea9我地,好心包前後3粒鐘啦
算快手 應該真自殺 如果無其他證據唔好再糾纏 否則只會俾人覺得我地俾fake news 主導
其實香港人不嬲冷鳩淡 就算打緊交 大把人都行過當睇唔到
呢樣野唔係新聞黎...更何況只係一個人行
正常點會無啦啦注意條友做乜..除非佢做既野特別出位

上面仲有人讚

班冷氣軍師真係好鬼
鞋同手鐲都係一樣
就算係自己跳
都係呢個政權迫佢跳落去
認同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞