[I]糞營運#白貓project#32 按下正評增加中kasumi機率

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
[img]https://na.cx/i/5VM3E5u.jpg[/im]
真 入替

紫桐d畫風我麻麻

我奶呀

你試下再中哂
我會J擊你

想要火車 投票試左好撚勁
我換完就唔夠素 都係換唔過

唔夠都抽到夠啦 把武咁勁 大把人岩用

石頭冇了

岩岩一抽素劍

石頭冇了

唔夠資源唯有等限定 呢次明星會我都十抽人加十抽武參與完算 等下期角
[img][url]https://na.cx/i/5VM3E5u.jpg[/im][/url]
真 入替

紫桐d畫風我麻麻

我奶呀

你試下再中哂
我會J擊你

想要火車 投票試左好撚勁

兩隻都無揮手區

真 入替

紫桐d畫風我麻麻

重有人肯畫白貓重想點
做佢地個守龍門應該幾好做
龍門任搬

由把弓無乜水屬角岩用>把弓無咩勁角岩用>有限資源底下無fog三神器都唔好換

我話把弓岩鵝弓用 只係其中一隻
變左把弓換返黎係換比鵝弓用sosad]
又話鵝弓呢d垃圾拎出黎比人笑咩

而家又有條唔知邊到黎既傻9話變左比二三星角推塔用

唔怪之得七旋斬都射唔入個波啦

我唯有跟佢地邏輯啦,廢既唔好拎出黎
即係拎隻勁既出黎講啦,好,有限資源喎而家, OK

勁既角係識玩都知不嬲用咒啦,on9仔洗撚抽武咩
反反高潮
唔知今日執未

石頭冇了

岩岩一抽素劍

diu lei ar
做佢地個守龍門應該幾好做
龍門任搬

由把弓無乜水屬角岩用>把弓無咩勁角岩用>有限資源底下無fog三神器都唔好換

我話把弓岩鵝弓用 只係其中一隻
變左把弓換返黎係換比鵝弓用sosad]
又話鵝弓呢d垃圾拎出黎比人笑咩

而家又有條唔知邊到黎既傻9話變左比二三星角推塔用

唔怪之得七旋斬都射唔入個波啦

我唯有跟佢地邏輯啦,廢既唔好拎出黎
即係拎隻勁既出黎講啦,好,有限資源喎而家, OK

勁既角係識玩都知不嬲用咒啦,on9仔洗撚抽武咩

收皮啦傻狗 個個睇住你死撐都心up 乜撚野勁角識玩就用咒 屌9你都哂9氣 講撚哂 唔係課長玩白貓就要識分配資源 好似你條傻9咁 係又換 唔係又換 小學雞咪敗哂老豆老母副身家
係呀 把弓係岩肥鵝用 又點撚樣 係唔係有一把武岩一隻角色用就要換? 你都on撚9 你條傻狗換撚左就想拉人落水 魚蛋論
白貓真係好好玩
我都唔知邊到黎左條傻狗係到吠
白貓真係好好玩

撚傻9真係好好玩
白貓唔洗抽武,淨抽角就得真係佛心營運
以後都係用咒lu,
反正廢既拎出黎又比人笑
勁既洗鬼用其他武咩
用開木武 唔知你地講緊乜
自從學左呢招之後,d石數直線上升

係用多少
[img]http://sm.uploads.im/FcB1k.png[mg]

啱呀 中先得架 係咪呀chok

係用多少

God 禾抽吾島團長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞