[I]糞營運#白貓project#32 按下正評增加中kasumi機率

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
其實家陣出左咁多武
真係我會必換既應該得勁既緩回拳/變武
其他職都有替代頂住先
劍:早見
弓:相機
雙:釘宮
槍:正月ak
法:真冬 而且法師本身好多自帶
龍:白銀/法王
Btw, 其實今次把弓被動回血
對本身有緩回既應該會雙重跳
變相多左層偽死回
冇緩回弓武既建議換返把 有就唔洗

你呢D咪叫有意思既討論囉
起碼有講出自己點解講換定唔換個論點
不過我換既原因係個-80%CHARGE佔大比數
我期期都有抽咪又係3千

走啦

你無石啊chok?

得300

前兩日先派好多 咁快用哂

中左隻吸塵斧 屌佢老母仲廢過水母1.0
見到無啦啦推咁多頁以為做乜撚嘢
以為入錯post

佢地想搶1000
每3秒回3%血

都係sh素劍

但係其他被動唔勁?
其實家陣出左咁多武
真係我會必換既應該得勁既緩回拳/變武
其他職都有替代頂住先
劍:早見
弓:相機
雙:釘宮
槍:正月ak
法:真冬 而且法師本身好多自帶
龍:白銀/法王
Btw, 其實今次把弓被動回血
對本身有緩回既應該會雙重跳
變相多左層偽死回
冇緩回弓武既建議換返把 有就唔洗

你呢D咪叫有意思既討論囉
起碼有講出自己點解講換定唔換個論點
不過我換既原因係個-80%CHARGE佔大比數

我覺得新角玩法以後會係charge2技
2秒點都要等
如果想留比未來新弓用 真係不了
我還有島呀
我還有島呀

未re島揮手區
我還有島呀

我期期都有抽咪又係3千

走啦

你無石啊chok?

得300

吸乜塵斧 鋪塵就有
我還有島呀

未re島揮手區

我期期都有抽咪又係3千

走啦

你無石啊chok?

得300

吸乜塵斧 鋪塵就有

你啱
我期期都有抽咪又係3千

走啦

你無石啊chok?

得300

吸乜塵斧 鋪塵就有

你啱

個吸塵機仔好打意牙 慢慢郁黎郁去
我還有島呀

未re島揮手區

每3秒回3%血

都係sh素劍

但係其他被動唔勁?

限血50as但回得少有d尷尬
岩d本身可以好似巫女弓咁單次回血既弓用
但未來會唔會出隻水屬又有呢個特性既弓好難答你
正好似天使法武到家下突然大奶奶岩用一樣
更唔好提未來出個隻弓仲有機會專武更強
但換左都無乜野既 始終把武唔弱 遠征隊/2-3星堆角實岩用 難保日後唔會出限2-3星角挑戰
佢係值4把廢素既SS武 但唔會係必換list入面
中大奶奶係咪要換專 得放大鏡同咒 無天使專

唔夠素劍 用放大鏡夠做了
我都係用佢

換到得返22把左右 換唔換好
因為都唔多缺勁角
如果放大鏡同咒ok就慳返佢

BTW姐係放大鏡好啲定咒
每3秒回3%血

都係sh素劍

但係其他被動唔勁?

最大賣點係個減charge囉
但依家出既勁弓無隻需要呢樣野
新角既野,到時先算啦
你有玄武咪換囉,不過我都講,為玄武呢隻野而換唔係幾抵姐
每3秒回3%血

都係sh素劍

但係其他被動唔勁?

但換左都無乜野既 始終把武唔弱 遠征隊/2-3星堆角實岩用 難保日後唔會出限2-3星角挑戰

岩 把武係打搭個陣比d舊角用應該幾好
不過靠把武令到隻本身勁既角再勁d就應該唔得
每3秒回3%血

都係sh素劍

但係其他被動唔勁?

咁我睇定d先
今日邊個抽左

每3秒回3%血

都係sh素劍

但係其他被動唔勁?

最大賣點係個減charge囉
但依家出既勁弓無隻需要呢樣野
新角既野,到時先算啦
你有玄武咪換囉,不過我都講,為玄武呢隻野而換唔係幾抵姐

為左一隻換真係唔抵

我抽到霞寶寶先換啦
中大奶奶係咪要換專 得放大鏡同咒 無天使專

唔夠素劍 用放大鏡夠做了
我都係用佢

換到得返22把左右 換唔換好
因為都唔多缺勁角
如果放大鏡同咒ok就慳返佢

BTW姐係放大鏡好啲定咒

對大奶奶無愛可以唔理既
唔缺雷屬角就可以pass
如果缺,咁無天使專就換吧
大奶奶雷屬都幾高下,打屬性關有用
把專加好高雷傷
每3秒回3%血

都係sh素劍

但係其他被動唔勁?

咁唔中霞係咪唔洗換 有魔王弓 洋梨弓 永遠弓
每3秒回3%血

都係sh素劍

但係其他被動唔勁?

咁唔中霞係咪唔洗換 有魔王弓 洋梨弓 永遠弓

中晒2條囡駛唔駛連專
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞