[I]糞營運#白貓project#32 按下正評增加中kasumi機率

1001 回覆
51 Like 6 Dislike
唔講技 d buff又去返正月2017

隻斧0buff

睇到我呆左
唔講技 d buff又去返正月2017

隻斧0buff

睇到我呆左

都係大奶奶最保值
情報不多,總結一下解析網資訊:
- 女拳有S3,特效形狀有星星和愛心
- 該限定關卡登場的敵人新增三種特效

「作者雜談」
雖然不能確定是入替限定..
但現狀只有兩位角色資料,然後又有S3來判斷是入替。
接著會增加其他六位角色的可能性?應該沒有吧..
然後有根據是"三月底登場",不過不能直接公佈原因。
沒有延遲實裝的話,這兩位角色是三月底登場沒錯。
-----
哇,抽明星會可能要猶豫一下了。

@wcpnews

琴日臨訓前手痕抽咗下大跳
中咗朱雀,想升黎試下手感
點知打哂親密度 禁禁下友情覺醒𠴱陣訓咗
如果跟呢個排名
下次入替2隻
個池我有13隻無
抽得過

橙妹見到佢
成個新pool都產廢
有無文爬?
有無文爬?

巴哈應該有
你有問題上黎問都OK,反正呢度咁冷清,炒熱啲都好
有無文爬?

爬咩文
常駐POOL 有梨+KASUMI
今次應該賣顏值為主
SKIP等過兩個星期再抽
常駐POOL 有梨+KASUMI
今次應該賣顏值為主
SKIP等過兩個星期再抽

skip乜野
上面咪有3月底入替
個票係咩意思 投愈多 中機率就愈高?

可以咁講 系統會係總票數入面抽8000張票出黎(無重覆)

表面上投得越多票中獎機率就會越高 不過都係同中六合彩無分別

我投左3年都未中過一次

係咪無上限?
姐係唔洗特登去刷啲票
用哂手上啲票就ok

我投左3年都未中過一次

今次800變8000

我投左3年都未中過一次

今次800變8000

六合彩頭獎1個中同10個中都無你份嫁啦

我投左3年都未中過一次

今次800變8000

而家台面差唔多成千萬票 你得個500票就咁淡定

我投左3年都未中過一次

今次800變8000

而家台面差唔多成千萬票 你得個500票就咁淡定

二萬份之一 仲難過刷隻色違 不了
琴日臨訓前手痕抽咗下大跳
中咗朱雀,想升黎試下手感
點知打哂親密度 禁禁下友情覺醒𠴱陣訓咗

On9招型態變化要開技3 連埋專都仲有廿秒ON99咁插插插
隻玄武好廢, 唔好用, 連專埋都係倉管
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞