有冇人好鐘意睇bob 叔「煮家男人」?

161 回覆
263 Like 8 Dislike
留名
轉下煮中菜好冇ah bob叔

咁咪唔撚洗成日用香草囉
最新個條又rosemary 又thymes 又bay leaves
Bob 叔 有條home video講自己同馮小姐啲畫,拍多啲呢啲片呀(如果你有mon post)嘅話!
好想瘋狂含Bob叔條撚
有冇人記得全條片都陰聲細氣係煮乜野既

btw aaaaaa 小李!!

https://youtu.be/Q-_ptxq60Y8
有次俾佢嚇撚死 講鬼故
Bob叔我屌你老母啊成日用香料我煮條撚啊

呢個真

屌你有聲

咁咪唔撚洗成日用香草囉
最新個條又rosemary 又thymes 又bay leaves

下 加埋 $50 有找啦 少少錢都慳你都係咪撚自己煮啦
好中意聽佢講粗口
有冇人記得全條片都陰聲細氣係煮乜野既

btw aaaaaa 小李!!

https://youtu.be/Q-_ptxq60Y8

依條好好笑
試過跟佢煮麻婆豆腐同黑啤煮青口,好撚好食
Bob叔真係好撚正,好想追住佢碌鳩含

咁咪唔撚洗成日用香草囉

唔關慳事
只係新鮮herbs 唔常用又唔會係普通超級市場買到啫

屌人之前諗下先啦
成句說話邊撚度有講過係為左慳錢呀
中菜一定平? on9

咁咪唔撚洗成日用香草囉

唔關慳事
只係新鮮herbs 唔常用又唔會係普通超級市場買到啫

屌人之前諗下先啦
成句說話邊撚度有講過係為左慳錢呀
中菜一定平? on9

冇新鮮咪用乾囉屌
下下都要捉鳩住隻手教咩
自己試下煮先啦 未必要跟足個recipe
有次俾佢嚇撚死 講鬼故

果個唔係笑話黎咩
我都有睇開bob 叔
成日都好想跟佢煮但屌,邊撚到搵咁多香料
不過一路聽佢講粗口,一路睇佢煮勁正
好中意聽佢講粗口

[black]鐘意睇佢主要聽佢過癮生鬼既comment。[/black]
bob叔好正
由佢第一次上高登宣傳就開始睇
好撚正
扑叔好正
次次睇完當食左
因為冇香料跟本整唔到
Bob 叔好撚高汁
求bob叔轉埋過嚟
Bob叔我屌你老母啊成日用香料我煮條撚啊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞