Neo Derm 藍色公司 高層藍到發紫 罔顧員工安全生死

229 回覆
172 Like 6 Dislike
追左咁耐post 都係覺得好無良 但藍係邊 公司有出post 支持狗?
發夢個老闆試過開會見員工帶口罩屌個員工你帶咩口罩,你唔知而家蒙面法咩除左佢
而家公司氣氛唔好,成日都話再唔努力追數就執笠,要搵定後路,叫同事向正面,再鬧既話個個走哂,又話咩負能量,到時邊個跑數
員工又走得多,又多嘢做,但係又要開分店。我覺得執笠都係遲早
認同。 無良比藍多
請絲打們罷買旗下所有產品

集團業務總覽

美容療程
dermes
reenex
elyze
Evvus
Vigene
Geneoo

護膚產品
Bicelle
BIODERMA
ENDOCARE
Exuviance
HELIOCARE
INSTITUT ESTHEDERM
NeoStrata
OBAGI
RevitaLash®
SkinMedica

gratus個人醫美自選平台
https://www.gratus.com.hk
公司入面d人大部份都係藍
同你係餐廳食野聽到d員工講藍野既道理一樣
成間公司所有人都係sale 靠開單搵食
對佢地黎講都係寒冬期黎
公司真係好無良 呢個時勢 捽數有用咩
見佢地仲有搞event
HR kelvin 係始作俑者
每一次返工放工安排都係佢哋搞事
老闆可能唔知出面發生緊咩嘢事

成日叫我地唔好睇問題
零售業有邊一間冇受影響?
你哋落嚟跑數啦
點解係佢? 講多dd
門市呢 biodrema beauty advisor
黎緊叫我去見工
有冇人知 做唔做得過
今次肺炎 睇怕呢間又一定要返工啦
頂樓
港島東中心做野既人你地小心D,已經有人肺炎今日入院
https://lih.kg/1863099
請相信老闆 一起抵抗肺炎
美容公司reenex表示,收到通知有客戶確診新型肺炎,表示為這名客戶曾於3月25日到尖沙咀 i SQUARE 22樓的分店進行療程。服務相關客戶的員工進行檢測後,得出的結果為陽性。

公司表示,決定即時關閉相關分店及北京道27樓分店,徹底消毒及清潔,兩間分店員工即日起隔離14天。公司旗下所有中心亦會進行徹底清潔及消毒,並繼續跟進最新狀況。
抵撚死啦
林生仲想賣藥扮幫人 嘔撚心
推一推先

林先仲扮好人賣藥搵下死人錢 D藥都唔知有無效
而家成為首間美容院有確診個案咁威,你估隻藥有冇效冇害都算偷笑啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞