申請AE CX唔批,求指教

125 回覆
1 Like 24 Dislike
ae cx其實冇咩用,整黎做乜

入lounge 掛

好似入得一間?
而家儲緊avios 唔知轉唔轉好

why not both?
我都儲緊avios, 去短線係抵d
但相對少 credit card promotion

無錯
因為AM得3年 不過可以stopover又唔洗加錢 岩晒黎緊想遊日本既我
avios 換機票要加錢先少里數 但無限期
ae cx 真係學生都開得

係咁send email同打電話叫人開

你照填學生 咪開到

幾時ed卡都可以用黎扮有錢
垃圾無收入學人申請ae溝女
垃圾就唔應該做甘多野做返件垃圾算
無入息就唔好充大頭鬼
睇清楚個要求先啦 你呢d叫自取其辱
唔批咪申請大專卡囉...

onx

大專卡都有兩張 只係想儲下miles

大把卡儲到 ae反而食錢

屌你消費都唔方多 儲鳩得個1千幾百里有春用咩

我覺得要睇翻本身個消費模式係點
因為上網見到有人會為左里數走去買超市禮券再賣翻出去
係美國簽卡用呢張抵唔抵用?
呢張卡過左一年要收年費,到時仲用唔用先
張elite俾你整到都要碌夠150k先免年費,就算有300k人工都唔會碌到咁多啦,加上宜家am同mc club都俾因航攪到冇撚用咁滯,呢張當佢免費入lounge卡用一年算,要儲草miles整第張好過
張elite俾你整到都要碌夠150k先免年費,就算有300k人工都唔會碌到咁多啦,加上宜家am同mc club都俾因航攪到冇撚用咁滯,呢張當佢免費入lounge卡用一年算,要儲草miles整第張好過

有無介紹邊張儲miles 好

我覺得要睇翻本身個消費模式係點
因為上網見到有人會為左里數走去買超市禮券再賣翻出去

食迎新 去下旅行

最近3個月到開始用信用卡
已經存到around 25000哩 仲有大約3萬幾哩未入帳
實際零售簽賬4萬到

實際零售簽賬4萬到

既然有父幹就直接買機票啦,仲儲乜q miles

實際零售簽賬4萬到

簽既野 唔係全部都係自己
有D係一齊食飯/去旅行夾錢之類個D黎
一張去日本既商務可能都要成萬蚊
存到里數又何樂而不為

實際零售簽賬4萬到

簽既野 唔係全部都係自己
有D係一齊食飯/去旅行夾錢之類個D黎
一張去日本既商務可能都要成萬蚊
存到里數又何樂而不為

AM日本J class幾多里?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞