申請AE CX唔批,求指教

125 回覆
1 Like 24 Dislike
唔好引人笑啦
冇錢又要扮大袋

分分鐘有錢過你 睇遠d啦

實係啦

唔好引人笑啦
冇錢又要扮大袋

分分鐘有錢過你 睇遠d啦

實係啦

真係無乜 係得閒睇下d數字上落,賺下餐茶錢食下飯
求實有手有腳銀行都批visa signature la
利申:廢人
其實真係唔好申請ae
好冇用,visa學生卡仲有用。
學生申請到cx ae elite
無入息唔批好正常

睇其他post見無入息都照批,咪諗住試下

你本身有幾多張卡?有冇check過TU咩grade?我TU B批左比我,不過因為我職業填學生,得10k credit

有三張,未check TU,但未試過一次遲還或者還唔到

tg我,https://t.me/gauuper
教你填
ae洗撚入息証明咩,你係on9填左學生
ae洗撚入息証明咩,你係on9填左學生

我填學生都批
Apply得多tu會降grade
查詢都會影響tu
唔好申請ae啦
其實ae cx有咩好
你係咪想申請 我之前跟一個ae staff出都唔洗入息 我條女讀緊year4都出到 可以傾傾
hi你老母
之前都收到邀請,但尊尚要 40萬年薪
但自己計只係 meet 到一半 我就冇去申請
你係咪想申請 我之前跟一個ae staff出都唔洗入息 我條女讀緊year4都出到 可以傾傾

有無tg
已拎迎新果幾千里最快幾時可以cut 左佢?
已拎迎新果幾千里最快幾時可以cut 左佢?

大部分card應該等一年
唔好引人笑啦
冇錢又要扮大袋

ae cx其實冇咩用,整黎做乜

入lounge 掛
垃9圾,人地冇入息但戶口有錢咪批囉,冇錢學咩人用ae

入lounge 掛

好似入得一間?
而家儲緊avios 唔知轉唔轉好

入lounge 掛

好似入得一間?
而家儲緊avios 唔知轉唔轉好

why not both?
我都儲緊avios, 去短線係抵d
但相對少 credit card promotion
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞