申請AE CX唔批,求指教

125 回覆
1 Like 24 Dislike
小弟仲係學生,無做嘢(唔好hi我,我都想做嘢但而家未有時間

頭先打上cs問個批核情況,佢話我無入息證明唔批 我應唔應該再apply多次?

求巴打指教
唔批咪申請大專卡囉...

onx
唔批咪申請大專卡囉...

onx

大專卡都有兩張 只係想儲下miles
恆生enjoy 卡
冇入息學咩人開ae
補充一下先,而家有BEA 大專卡,enjoy黑卡同citi clear卡,但係去旅行好唔so
無入息唔批好正常
無入息唔批好正常

睇其他post見無入息都照批,咪諗住試下
無入息唔批好正常

你本身有幾多張卡?有冇check過TU咩grade?我TU B批左比我,不過因為我職業填學生,得10k credit
無入息唔批好正常

你本身有幾多張卡?有冇check過TU咩grade?我TU B批左比我,不過因為我職業填學生,得10k credit

有三張,未check TU,但未試過一次遲還或者還唔到
你申請普通定尊尚嗰張?
你申請普通定尊尚嗰張?

普通吖
你係咪被邀請叫你申請先?我之前係被AE邀請先申請,個陣我都係學生又咁啱冇做野都批到俾我 btw好似要30萬年薪喎
人地要求年薪過24萬
有人係可以報大收入
但你明顯連收入到無喎
學生哥無入息學咩人申請ae
儲miles申請渣兜個張啦
你申請普通定尊尚嗰張?

普通吖

我係學生我都申請到,申請嗰陣時係職業嗰度填左學生,影埋張學生證俾佢睇
你係咪被邀請叫你申請先?我之前係被AE邀請先申請,個陣我都係學生又咁啱冇做野都批到俾我 btw好似要30萬年薪喎

唔係,自己上個web到交,咁係咪容易唔批?
人地要求年薪過24萬
有人係可以報大收入
但你明顯連收入都無喎
你申請普通定尊尚嗰張?

普通吖

學生就申請返啲學生信用卡啦,又要有型用AE又要無入息

9成都唔批啦

9成都唔批啦

Ching你係咪有得send邀請
申hsbc金卡
有迎新同獎賞錢可以換里數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞