(國際戰線主攻核彈)(和理非請入)大家仲記唔記得14年冰桶挑戰 我諗到個TforTagHK Challenge

182 回覆
59 Like 14 Dislike
自己推到上熱門
唔好淨係推
各位睇下內文啦
自己推到上熱門
唔好淨係推
各位睇下內文啦
自己推到上熱門
唔好淨係推
各位睇下內文啦
自己推到上熱門
唔好淨係推
各位睇下內文啦
Gd idea
但錢唔駛捐俾蘋果
俾左另外三間先

郵費點
p牌推唔到 但計畫唔錯有得諗
香港人創意回來了
要唔要改個靚啲嘅名
幫推
但件t嘅design係咪再吸引啲會好啲
至少令佢哋會想著係身
捐錢方面當然可以再按香港人意願決定方案
至於郵費
你問係本地派發定外國?
本地派發我暫定係大家捐完錢落order
每輪衫印好後就會擇日公佈快閃派衫
因為如果逐件寄比大家
個cost會高左好多

如果係問緊外國
一樣係靠外國手足組好隊再搵日係local spot做派發
正常黎講只有運費開支
幾時開始可以捐款?
TforTagHK
用件T去換人地Tag hk
我覺得幾好又食字
呢層當然
上面既版圖係我8月時既設計
我期望會加返Water Revolution 等字眼
等design team組好隊後我會大執個design
而家已經可以
但記得捐完留低返證明
日後settle好後落order用
呢個係香港人係呢場抗爭上最大既Group Project
懇請大家成為我既groupmate同我一齊做好呢個運動
只靠我一個人一定成唔到事
Tee for tegridy 回應返 south park
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞