[mk慎入]一人n架mk/改得柒但以為自己型嘅車

80 回覆
40 Like 6 Dislike
Cayman 扮GT4

我見過貼紙拉花

4手 牛肺 12c 裝 p1 頭冚 呢

所以車到佢手好似都會柒左,明明揸細牛已經唔差,係要扮Superleggera,cayman已經唔差,係要扮GT4,依家麥記喇,就咪搞啦

btw真係牛肺?
Cayman 扮GT4

我見過貼紙拉花

所以車到佢手好似都會柒左,明明揸細牛已經唔差,係要扮Superleggera,cayman已經唔差,係要扮GT4,依家麥記喇,就咪搞啦

btw真係牛肺?

原來又轉咗車 btw 有冇圖?
Cayman 扮GT4

我見過貼紙拉花

btw真係牛肺?

部gtr 夠膽死轉綠色 你都知佢咩口味喇

佢部車呢就幫東榮買既,交收完一出停車場就著引擎燈
Cayman 扮GT4

我見過貼紙拉花

btw真係牛肺?

睇過條片部車個轉輸針跳下跳下
btw接佢部(GT4)條友先on9
Cayman 扮GT4

我見過貼紙拉花

btw真係牛肺?

睇過條片部車個轉數針跳下跳下
btw接佢部(GT4)條友先on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞