[mk慎入]一人n架mk/改得柒但以為自己型嘅車

80 回覆
40 Like 6 Dislike
Fd2個啲響曬喉 人唔笑狗都吠

sorry, 狗也不吠
12C 扮675LT

CL9加尾翼

嗰日喺mk見到架類似咁嘅色嘅gtr
我真係覺得好柒

邊到柒。。。

fartcan exhaust
岩岩見到,Porte 落場版

fd2始終係type r, ok既我覺得
110, ek3, echo果d響就話姐
去睇二手入門車 sales 諗住推架jazz 一聽到響喉 即刻唔開胃 成日都覺得部車無番咁上下 響完都仲係原地就唔好顯醜啦

縮完未呀廢柴,等你好耐 我揸vw喎,唔係jazz仔
h車代表作ek3有尾果隻
成部車鋪埋塵
又hi到花撚哂 貼哂貼紙
下下呼腳大油

見到呢d車我指撚著佢笑
屌你老尾得閒搵塊布抹下都賴
唔係識轉下波就叫型
基本保養都唔識 比你渣牛都冇撚用

改車唔緊要,有啲人改到洪洪洪懶係型
但又唔識保養架車真係

有啲廢牌揸住架自動波改響喉真係好有型

你係條街到見到人地架車
點先分到佢識唔識保養?同埋係自動波牌?
定係你d frd係柒西自動波mk鳩改車
但你唔敢真人笑佢

9up都有個譜呀
已經引左幾條mk入來

大眼狗係車台過街老鼠黎
公平小小咪淨係講jdm, 歐洲過街老鼠bmw都可以好柒
無知一問 點解咁多人整響喉 有冇話有咩功能
因為真係好撚嘈 成日係我隔黎轟轟轟 次次都嚇到彈起
我就係知好哂錢
但又唔識保養架車真係

你係條街到見到人地架車
但你唔敢真人笑佢

9up都有個譜呀

柒就柒架la
你點著衫都無人理你, 但你一路行街一路大聲叫, 呢d 叫柒上加柒

Prius 改定風翼加裝4條假狗死氣喉都有

Cayman 扮GT4

我見過貼紙拉花

4手 牛肺 12c 裝 p1 頭冚 呢
Cayman 扮GT4

我見過貼紙拉花

4手 牛肺 12c 裝 p1 頭冚 呢

675LT扮P1
但又唔識保養架車真係

你係條街到見到人地架車
但你唔敢真人笑佢

9up都有個譜呀

柒就柒架la
你點著衫都無人理你, 但你一路行街一路大聲叫, 呢d 叫柒上加柒

乜都唔知,就話人9 up好撚嘢
得罪左你唔好意思喎

俾你整到外觀好型,改響喉但裏面啲parts係日久失修
出車都唔好跟咁貼啦

fartcan exhaust

原廠都已經唔係靜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞