[mk慎入]一人n架mk/改得柒但以為自己型嘅車

80 回覆
40 Like 6 Dislike
以下唔係針對啲車,而純粹喺路面上見到五湖四海嘅mk實在太撚柒

一定要講下本土鳩改先鋒
閪AIDS

亂鳩咁來,
燈又唔色,換左個黑頭冚以為加十匹,
改喉改到放屁咁烏烏聲,
加埋枝水晶非洲撚,一定要揸到貼住你屎忽行趕撚住死咁,
加埋個D.A.D.真係害人不淺

野雞系列本田篇
醫畸狗

屌你老母,
大撚把p牌都未撚甩等比人加監,
錢又無嘅死o靚仔以為自己揸跑車嘅心態,
著車乎空油“洪洪洪...”洪你老母咩,
整撚到條喉爆炸咁嘈但聲畫唔同步,
stop motion咁慢但嘈撚過法拉利,
仲要唔少mk喺28car到放入“經典”系列,我屌你老母啦!

泛濫的柒味小品
AE86-111

又係呢啲鳩改鬼五馬六,
有啲整撚到生鑄咁款話好raw,邊忽raw?
你老母未破處就raw
砌到架車借屍還魂咁,好意思出到中環獻醜?

閪已移動成「堡」

除住全球化影響,有啲mk仔又咁撚有錢,
唔知幾時開始開拓歐洲巿場,
仲係咪都貼左紐堡林喺到,做乜鳩?
比你啲撚樣落到場十個灣未到撞撚死左啦

不過,都好佩服咁多人肯花心思搞自己架車

最撚憎人改閪aids
屌佢老母 貨van咪貨van囉 扮乜撚野 仲有好多on9仔話自已果部係van跑

van跑真係送貨送撚左痴撚左線,聞啲mk香精聞壞腦
係街見到有d altezza改碳頭
真係好撚柒
利申:好撚鐘意咬地 白色trd包圍冇得輸

好撚多仲要係披邊嘅炭頭貼....
不過咬地對頭燈返新左係幾好J

咁樣柒唔柒
真係好撚柒

咁樣柒唔柒

我覺得咬地個頭一定要突出黎
白色ek9好型喎
真係好撚柒

咁樣柒唔柒

喺香港好難唔柒...因為好多人改完唔保養架車...
好簡單淨係有層鍍膜或姐噴一噴,都已經好過有啲車唔打理,
大把白色車撞完補色仲要唔同色
好似用啲塗改液補返咁
香港d mk邊捨得買真碳蓋
多數痴貼紙
勁柒
香港d mk邊捨得買真碳蓋
多數痴貼紙
勁柒

我想問下樓主揸咩車 分享下
有啲可能真係改得好奇怪 但係無必要話改得柒定唔柒
唔通你個樣生得奇怪 我又笑你咩 車主鐘意自己架車咪得 你唔鐘意咪唔好睇唔望 對你無影響

利申:無車
真係好撚柒

咁樣柒唔柒

喺香港好難唔柒...因為好多人改完唔保養架車...
好簡單淨係有層鍍膜或姐噴一噴,都已經好過有啲車唔打理,
大把白色車撞完補色仲要唔同色
好似用啲塗改液補返咁

我有keep車架
H 車真係走唔甩
Dc2 dc5 ek9 eg6 呢啲

依家少見咗喇
H 車真係走唔甩
Dc2 dc5 ek9 eg6 呢啲

依家少見咗喇

原裝點睇
改車唔緊要,有啲人改到洪洪洪懶係型
但又唔識保養架車真係

有啲廢牌揸住架自動波改響喉真係好有型

嗰日喺mk見到架類似咁嘅色嘅gtr
我真係覺得好柒
個人覺得D靚跑車個engine 聲好好聽

我都唔明
D mk梗係要改到㗎車柒一柒,條喉嘈一嘈
然後一開車「嘭嘭嘭嘭嘭」咁
一D都唔好聽
得個嘈字
個人覺得D靚跑車個engine 聲好好聽

我都唔明
D mk梗係要改到㗎車柒一柒,條喉嘈一嘈
然後一開車「嘭嘭嘭嘭嘭」咁
一D都唔好聽
得個嘈字

公題講句 H車都有靚聲既, 但係少囉
部車柒唔柒唔緊要,有D裝跑車桶椅,個人又矮,無人駕駛咁先最恥笑
h車代表作ek3有尾果隻
成部車鋪埋塵
又hi到花撚哂 貼哂貼紙
下下呼腳大油

見到呢d車我指撚著佢笑
屌你老尾得閒搵塊布抹下都賴
唔係識轉下波就叫型
基本保養都唔識 比你渣牛都冇撚用
強貼流名

戇撚鳩鳩乜柒都貼上駕車到,最緊要係九唔撚答八,
承繼著上個世紀90年代嘅老mk,
死mk們紋身怕痛就改貼上車
碳頭加10匹果d好似係樓主你自己ff完屈鳩人
人地用水晶棍關你咩事
碳頭加10匹果d好似係樓主你自己ff完屈鳩人
人地用水晶棍關你咩事

當然唔係全部啦
Cayman 扮GT4
Cayman 扮GT4

Cayman 扮GT4

我見過貼紙拉花
已經引左幾條mk入來
Fd2個啲響曬喉 人唔笑狗都吠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞