iPhone 11 / 11 pro / max 芒貼/保護套 7

1001 回覆
2 Like 14 Dislike
我唔慣帶差電線同尿袋 依個case係幾岩用
唔洗就住就住 重d都唔理啦
呢個價真係求其買隻奶媽都已經好夠用不過係自私啲
冇時間擺底差 不了
不過真係本身部機一隻手都難揸手,用咗會唔會容易揸啲??
我慣左單手用 同埋我油性皮膚 單手用都好穩陣
我拎機方式係4隻手指交機背 用手指公掃mon
打字先雙手
我想買果隻3x 蚊美金ja
放褲袋係咪好啜褲袋
有冇人發覺iPhone 11 Pro感光有問題?

新機買冇幾耐

行緊iOS 13.2.3 用緊IMOS 2.5D 已經完美對齊晒所有位

發現個mon自動調節光暗有問題

成日都經常太暗

iOS有bug? 張芒貼有事?

Ambient light sensor有事?
係有d
我都係 用出面demo機比較

兩者一齊開Auto-Brightness 一齊開True Tone

同一個位置

我個MON的確係比較少少偏黃

巴打你用咩mon貼?
應該好痴塵啦
反而個套冇咁痴塵 個Mon同鏡頭仲多
今日貼左imos 3d 熱彎,發現原來都好痴手指模
唔算啜睇你咩褲
不過塵就真係好多

條褲攞去乾過衣
DLLM 袋落去啲纖維多撚到呢
連登仔吹捧既野信一成就好
有冇人收閃魔 我有盒pro max半包邊
買錯左未開價錢錢就隨便
熄左自動調節未 要入輔助使用 顯示文字大小個到熄
熄咗自動調節 然後自己用手去調節 當然冇問題

問題係一開自動調節 個mon經常太過暗

會唔會有可能張2019 IMOS貼有defect? 擋到個感光sensor?

仲有好想問吓 iPhone 11 Pro Max個感光sensor其實係邊個位置? 上google都好似搵唔到

無用過imos
不過正常有油有汗一定痴,可能係易抹啲咁解
同埋吹奏imos熱彎既應該未用過啲3D全包
我一向用開啲3D貼都唔會話飛邊,2.5D個啲就飛邊
唔係好值4百幾大洋
巴打隻膠好唔好揸手?同可唔可用水清潔?
用緊黑色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞