iPhone 11 / 11 pro / max 芒貼/保護套 7

1001 回覆
2 Like 14 Dislike
咁有無邊張推薦係真落狐邊
唔介意幾百蚊張
淘寶上面果幾十蚊既可以唔洗諗
我試左幾個牌子話就話咩3D, 9D全屏全覆蓋
但無一張係真係貼到落弧度到,只係飛邊裝飾
最終4條邊只會變左終極積塵黑洞

之前呢到有巴打話imos既3D熱彎貼係真係會彎到落個弧度到
但我未試過,諗住之後去台灣既話再試
我唔帶套加張閃魔又唔覺有積塵
就咁放牛仔褲袋
所有3D都積塵
你試下搣左張貼
個底一定入哂塵
所以我而家都用閃魔算
唔會買貴貼

講真我而家張閃魔用落
同我一開始貼個張imos分別真係唔大
一張imos可以抵 廿張 閃魔
但imos 又唔係可以擋子彈
你張mon貼唔係真正貼到個弧度有隙位咪會入塵囉
樓上有人話自己張貼到晒弧度無積塵添
你叫佢試下搣走再貼先再講喇
由X講到11都仲有on9以為塊塊玻璃都可以做到無偏差,mon貼會貼得返
佢真係貼得實就唔會整條黑邊出黎
唔理你係 2.5d 3d 熱彎 點膠
你唔係好似uv貼咁落膠水的話
咩貼都會有塵入到去
唔信你下次換貼個時睇下
起mon貼之後一定會有一個圈痴左塵

我上次用張imos 3D點膠 其間冇帶套
用左三日爛左 一起塊貼
張貼本身黑邊位已經痴哂塵
你小心D 早兩隻用緊X 又係買哩隻 個鏡頭位巴邊框好易斷
所以今年部PRO MAX 轉左用 MAGCASE PRO
有巴打玩緊液態玻璃貼未
請問邊度有得買?
見有折入左犀牛盾
等到
如果mon貼要曲到盡,冇咁黐塵,可以考慮triskin
如果多手汗買nomad會唔會出事
Amazon, YOHO
用緊apple官皮+imos 3D熱彎
fit到漏,正到不得了
邊款 諗緊隻crashguard Mx
我都係呢間買
邊度貼imos 3d熱彎平
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hongkongers-support-congress-introduce-and-pass-be-water-act

支持美國推出be water act同將來通過佢
快d入黎簽署
表達香港人既支持和立場, 對付班賣港狗官同奶共派
呢排大家無乜聯署要簽, 比個任務大家, 就係簽左佢同發出去比人簽
bumper連背板

自訂背板都抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞