iPhone 11 / 11 pro / max 芒貼/保護套 7

1001 回覆
2 Like 14 Dislike
裝左imos個三個鏡頭蓋都夠位入個磨砂底貼?
洗唔洗起左鏡頭蓋出黎先
見上面有巴打介紹 全皮仲送imos就買嚟試吓
之前用bellroy皮套手指位好快深色一笪笪 想知大家會點保養個套 屋企得罐mink oil
皮套一定會變色,手汗多加快個速度
皮油護理只係加光澤
咁快到等左幾耐?

連運費幾錢埋單?
可能之前淺藍皮深色咗特別怪
28號上晝落單
夠1500可以免運費不過無咩其他野想買
扣埋註冊送嘅購物金埋單1480台幣
有冇UAG case fans ?

買左好幾個11 pro / 11 既全新 65折放
諗諗下, 其實個底唔洗貼都得啦
有冇野可以keep住佢啞色
舊皮套用到反光我一般般,變色我ok
但新野啞色我覺得靚啲
聽筒位係咪個防塵網? 可唔可以影黎望下
機底果個位?
我講張imos
仲諗緊點解會想睇果到
咁得意真係有防塵
師兄用咩隻閃魔
用XS Max嗰陣試過閃魔
條黑邊好粗
想黑邊幼可以試下hoco
之前有巴打做過Hoda評測都話條黑邊較幼
我都係貼呢款
冇投訴
新手出左部iphone 11
想問下apple store d手機殼同隻Belkin InvisiGlass Ultra保護貼憑咩賣咁貴?
個效果真係好好多定點?我爬過文呢度d巴打係無人買原廠野
幾個星期就出晒指模
原裝膠加皮各一
最主要係好揸手,其他殼我覺得個電話會大左一個圈
貼就閃魔算喇,唔值幾舊水
case由6s用到10仔 膠同皮都試過
case相對上比較薄 拎上手手感係唔錯
膠就young啲(自己用兩個都左右下角爛)
皮就好揸手
不過預咗1/3價錢去咗品牌信仰到
同埋唔包底
有興趣可以拎部機落士多 逐個套上機到試下

張貼用落係幾滑手 不過始終唔全包 sensor位同4邊預咗會有肉眼睇到嘅塵 有強逼症唔太啱
ching有冇邊隻推介
唔該哂巴打
閃魔包哂成個mon深水埗黃金有無得賣?
定一定要淘寶?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞