點解唐氏綜合症個d人個個一樣樣

164 回覆
15 Like 81 Dislike
其實依家唔係未生就check 到嫁咩?
點解仲會有人肯生出黎受苦

有啲人窮 知識水平又低
一係無錢驗 一係唔知有得驗

政府免費有得驗

免費個啲咪又係求其幫你驗
上面個班係中學雞定係真心?
點解好似乜都唔知

連登冇野多 係豬多
有人講點解未
明明有得驗

有啲人窮 知識水平又低

政府免費有得驗

連驗呢d都冇錢咪學人生仔啦
痴撚線 話連登仔低質真係無撚講錯 睇下樓上班垃圾就知
利申:預咗俾癲狗屌我道德撚 反正依家只要有基本同情心/道德觀就會變咗道德塔利班

agger,幽默同賤格根本係兩回事,嘴賤俾人屌仲會話返人轉頭,痴撚線
三頁都未有人解釋

一味講廢話
一google就成堆答案 因為DNA出錯,頭扁扁鼻果啲係病既特徵之一黎 所以佢地似樣
一google就成堆答案 因為DNA出錯,頭扁扁鼻果啲係病既特徵之一黎 所以佢地似樣

香港大把人頭扁鼻扁
點解佢地又唔似唐氏d人?

香港大把人頭扁鼻扁
點解佢地又唔似唐氏d人?

有無睇係特徵之一
第21對染色體多左一條,因為第21對染色體既gene比較少,所以生到出黎
其他染色體多一條既話大部分出世前都會死
所以個個差唔多樣

我竟然明
點解個個感冒都一樣會流鼻水?
點解個個塊面比人打一巴都會紅左?
點解
連唐氏鬼佬都差唔多樣
上面個班係中學雞定係真心?
點解好似乜都唔知

連登你想expect d咩?
第21對染色體多左一條,因為第21對染色體既gene比較少,所以生到出黎
其他染色體多一條既話大部分出世前都會死
所以個個差唔多樣

我竟然明

黑人就少見d

有啲人窮 知識水平又低

政府免費有得驗

真係
其實產前有得初本分析咗先 例如照超聲波睇下鼻骨出唔出同埋後頸皮厚唔厚
利申:預咗俾癲狗屌我道德撚 反正依家只要有基本同情心/道德觀就會變咗道德塔利班

咪撚係 講呢啲野以為自己好撚牙尖嘴利
仲一大班人跟住笑
明明係正經問題都要比呢啲垃撚圾
搞wor左個post
我夠覺得啲黑人全部一樣樣

咪撚係 講呢啲野以為自己好撚牙尖嘴利
仲一大班人跟住笑
明明係正經問題都要比呢啲垃撚圾
搞wor左個post

班死毒撚係咁架啦,返黎現實社會我一拳打到佢訓低佢er都唔敢er
三頁都係得廢話
連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞