點解唐氏綜合症個d人個個一樣樣

164 回覆
15 Like 81 Dislike
父母係唔同人
但個樣都係一差唔多
男女都係一樣樣
我有
其實唔同樣既
只係好似d狗咁係你眼中隻隻都一9樣姐
Lm學嘢17dse bio
其實唔同樣既

點解D藝人次次支持消防員都一樣樣
其實唔同樣既

其實唔同樣既

講野洗唔洗咁mean
問下你老母點認返你
好似話多左一條chromosome呀嘛,個個都多左一條chromosome咪一鳩樣lor
利申:絕對鳩up
求解,好驚第時我嘅後代有咁嘅病,有無方法避免,如果不幸孕婦真係有呢啲bb,佢有冇權唔生佢出黎?
求解,好驚第時我嘅後代有咁嘅病,有無方法避免,如果不幸孕婦真係有呢啲bb,佢有冇權唔生佢出黎?

有 因為bb唔健康
可以揀墮胎
但小心比嬰靈纏一世

利申 鳩up

有 因為bb唔健康
可以揀墮胎
但小心比嬰靈纏一世

利申 鳩up

有唐氏既嬰靈係咪猛d

有 因為bb唔健康
可以揀墮胎
但小心比嬰靈纏一世

利申 鳩up

有唐氏既嬰靈係咪猛d

但係生佢出黎係害佢一生,每個都比人笑,又無得同正常小朋友咁番學,對佢哋父母黎講,又係一個負擔
唔好笑鳩人啦你班連登仔
其實依家唔係未生就check 到嫁咩?
點解仲會有人肯生出黎受苦
其實依家唔係未生就check 到嫁咩?
點解仲會有人肯生出黎受苦

墮胎又唔係個個人一樣睇法嘅
其實唔同樣既

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞