[窮撚&新手專區] 油卡折扣/油劵分享暨集中討論 5

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
大部份卷都可以一齊用
只有少數跟 joy card 送嘅例外
感謝去整張睇睇先,匯豐成日寄油卷黎
我諗你攪錯左
我指嘅卷係由加德士油站/商場派果種
銀行信用咭果 d 唔計
唔想入支石油咪Esso
其實每日30km倒, 唔係用車搵食
想問各位ching無人知道能源大法同一個帳號如果想加多架車應該點做 加完之後新嗰張卡係咪同樣都係-$2.5 同埋如果架車車主唔係自己名係咪都一樣申請到?
你打去 CS hotline 2582-6288 攞呢張 form
順便問埋佢應該點填

理論上部車唔係你名都可以申請,你肯找數就得

但佢要對牌簿woo??

我開account 時一次申請2部車,佢寄2張card 嚟,但share 同一個limit ,找一張單
Agent卡係咪通常唔可以加其他優優一齊用,eg 油券果d
Yes
兩部都係自己名就話懶得開多張姐,
唔同名既話就開過張新啦
屌今日應該去唔到esso坐尾班車
能源大法跟車牌,你2部車點都要開多張
因為另一部車係屋企人名 而屋企人無入息證明申請唔到能源大法 所以唯有諗住用我個account申請多張比屋企人架車
係呀 因為申請要牌簿 但一睇牌簿就知我唔係車主 我驚佢會reject唔比我申請
皇室堡G樓Info Desk有Shell卷, 放喺枱任拎
咩價口?
倉油
400送50,但冇得用Shell card
如果9毫card都唔用得,即係減2蚊。把撚咩

Tg please
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞