真心個句 我想林鄭當選

170 回覆
509 Like 18 Dislike
...
所以我完全唔明點解有人會咁投入,就算佢當選,都會推廿三條,真係避都冇得避。
如果胡官選到呢?
咁算唔算一個無咁極端化嘅方法
去叫醒班港豬
唔好傻啦班豬點會醒
佢地永遠唔會發現一切係制度問題
佢地永遠只係會針對一個叫"CY X.0"既概念
林鄭當選佢地係繼續嗌"林鄭下台!"
反而JT當選佢地會食廿三條食得好開心架
agger
林鄭, JT 兩個其實分別唔大

只有林鄭當選 依家支持JT嘅港豬 先會知道依個選舉制度嘅問題
知道選舉只係門面野 一切都係上面欽點 民意根本冇撚用 香港人係冇得揀
希望班港豬真係明白

只有更多人受害/身處其中 香港先會有希望

利申:對香港一早失去希望

agger
不過我覺得港豬都係唔會醒
嗰時夠話寧願揀個精都唔想揀個豬㗎啦 結果件689搞到香港雞無鴨血喇 班港豬思維都係冇進步過 今次又話揀個less evil嘅
我都係儲錢去外國做二等公民算鳩數
薯片選到 班港豬先會知道自己有幾咁港豬 自食其果
唔好傻啦班豬點會醒
佢地永遠唔會發現一切係制度問題
佢地永遠只係會針對一個叫"CY X.0"既概念
林鄭當選佢地係繼續嗌"林鄭下台!"
反而JT當選佢地會食廿三條食得好開心架

林鄭選到,港豬死在痛苦之中
薯片選到,港豬死在快樂之中
結論:香港玩撚完
如果胡官選到呢?
去叫醒班港豬

以831立場去比較 係會冇咁極端嘅

胡官係政治立場黎講 係三者中較好
但係政策上黎講 始終都係唔夠另外兩個好嘅
如果胡官選到呢?
去叫醒班港豬

我都想胡官選到
但事實上睇黎呢個係奇蹟
我都係咁話
制度唔變,邊個做都一樣
JT咪溫水煮蛙
http://www.youtube.com/watch?v=fhRlC2GuY7M

睇下班垃圾薯粉點睇23條
我真係寧願林鄭當選
一開始就多人反佢好撚過
林鄭當選後班港豬咪淨係會插胡官同羅冠聰佢地 話佢地搞死香港
689咁多年都未醒啦,林鄭上港豬會醒?

天真
薯片選到 班港豬先會知道自己有幾咁港豬 自食其果

既然反薯咁開心,曾真係當選反薯能又會點樣表達不滿呢?起高登連登抽水sure win?

林病當選,你地口中黃屍出來遊行,你地都應該話佢地港豬啦呵
林鄭當選後班港豬咪淨係會插胡官同羅冠聰佢地 話佢地搞死香港

係哦,喱埋高登連登抽水sure win
如果胡官選到呢?
去叫醒班港豬

我都想胡官選到
但事實上睇黎呢個係奇蹟

佢廿票都唔知有無
依家就咁睇表面 林鄭都大機會過600票
但暗票呢樣野有商確餘地
寧願攬炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞