真心個句 我想林鄭當選

170 回覆
509 Like 18 Dislike
林鄭, JT 兩個其實分別唔大

只有林鄭當選 依家支持JT嘅港豬 先會知道依個選舉制度嘅問題
知道選舉只係門面野 一切都係上面欽點 民意根本冇撚用 香港人係冇得揀
希望班港豬真係明白

只有更多人受害/身處其中 香港先會有希望

利申:對香港一早失去希望
見到標題本來想入黎鬧你
但睇完發現駁唔到
成班人夠膽死去返龍和道支持一個支持831嘅人
我都支持比林鄭選撚到
比班豬清醒一次
我都支持比林鄭選撚到
比班豬清醒一次
如果比jt 選到 啲港豬會更加覺得呢個選舉冇問題
1. JT當選後推831廿三條或者做得差,一巴巴打落啲薯粉度
2. 林鄭當選比薯粉睇到民意無用

邊樣有效啲令薯粉醒?前提係佢地會醒
1. JT當選後推831廿三條或者做得差,一巴巴打落啲薯粉度

真心想品客輸

你估薯粉個個都咁關心政治架
大把係人撐我又撐
831咩黎架食得架
見到啲comment個個讚JT 又話香港有你真掂
睇見都心痛
我都有咁既諗法 但係我又諗 我係咪太高估d 港豬會醒
睇見都心痛

冇人讚JT,JT輸左會暴動既機率係0
有讚讚JT,JT輸左都仲可以博下D支持者清醒或者發癲暴動
又講焦土

要醒班港豬喺六八九時代一早醒左啦
睇見都心痛

冇人讚JT,JT輸左會暴動既機率係0
有讚讚JT,JT輸左都仲可以博下D支持者清醒或者發癲暴動

JT 搞個活動 當正自己選美國總統咁造勢
但啲市民都冇票投 有撚用
但班港豬又好撚buy 話睇到自己眼濕濕 終於有個代表到香港人既特首
on9嘅咩? 佢係代表到班港豬 唔係代表到香港人吖

雨革嘅時候又唔見佢眼濕濕?
又焦土?
澳門暴動左未呀?
黃豬仲講緊界票論
邊個當選 有分別咩?
林鄭當選 繼續和理非非
薯片當選 開心過食繽紛樂 咩都唔理
見到咁 我對當年雨革企出黎嘅黃屍好心淡

移民囉
焦土係好嘅戰略 但好戰略先前要有好嘅反抗者
但港豬完全唔係 將政治事情置身事外
你試下去蘋果 100毛個啲咁講
你試下去蘋果 100毛個啲咁講

同啲薯粉講有撚用 五毛埋我啦
雖然我覺得林鄭好仆街
但唔知點解同巴打有差唔多諗法
焦土係好嘅戰略 但好戰略先前要有好嘅反抗者
但港豬完全唔係 將政治事情置身事外

邊忽焦土
曾俊華咪又係建制垃圾
學上面巴打講 你比條扮好人嘅撚樣做左
港豬真係打晒飛機
玩完
屌你老母收咗共匪錢啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞