[BL] 211回召集腐男腐女 勿忘警暴

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
唔係呀
果時係晏晝
而家係夜晚
但有排都未訓
係咪時差啱啱好同香港差12hrs?
唔係
14-15hrs 睇日子
wow
終於追完天官正文
有冇同人漫晝睇
第一條link 404左
竟然
第二條應該都第一條啲野
另求 好聽天官同人歌
我唔睇BL作品嘅同人
我淨係睇某部份小說嘅同人漫
即係跟住原作劇情畫果種?呢種我OK
但同人自己作故事我就不了
Can be both
原創果種 如果係後話 日常 我都會睇
好開心
但話說天官有啲謎題都冇解開
我唔睇同人故事嘅原因係因為唔係真
非BL作嘅同人我會睇,但BL本身就已經係BL, 唔駛我自己再FF
上次畫香爐果個都有畫天官

天官都未見有新修版 我諗佢會補, 我都覺得好多野可以寫清楚啲(雖然我已經唔記得晒, 連人名都唔記得)
但作者好似失左蹤咁 明明2019年2月預定出台版書
禿餅 我淨係搵到一篇炸 果個都係原創黎
好似都冇畫多
暫時疑問 點解花城係800年冇去搵番太子
但第三次飛升之後就搵?
點解靈文要殺個白痴將要滅果個國家
白無相算係分身 用黎平衡心理?
到底花城係點樣2次養魂番生
破身係會損法力定係會冇曬法力?
佢話閉關嗎
你又話覺得佢冇事
如果佢會補肉就好
連肉渣都冇 仲慘過p大 啲文
魔道正文最後都叫開左次車呀
明明花憐早佢地咁多一齊 都冇
不過整體計 睇天官舒服過魔道 感覺好似用少左時間睇 但明明字數多一倍
糖都比較多
對唔住,借個位宣傳一下,特首選委過半有望。

特首選委戰線 — 七個同行手足,成立工會,重光勞工界!只剩唔夠四個月時間!
https://lih.kg/1768465
禿餅果個係原創咩 我以為對白一樣但畫面係床上唔著衫乍
花城點解要花800年我都唔明, 係咪800年都係練緊功變鬼?
第三次飛升之後係搵咩? 似撞倒
靈文.....靈文是誰 邊個係白痴 (喂
白無相係咪太子個老師?
花城係點樣2次養魂番生? 唔係一次乍咩, 佢個魂陪左好耐太子, 怨念太大
破身好似係冇曬法力 (但破後面係咪唔關事呀?

我已經完全唔記得

天官好長好長好長 我睇左好耐
洲洲你完全忘記曬
劇透

Given最新2話好似講新副cp
但我想睇春樹同秋彥 啲糖

Sailormoon漫畫有呀! 咀完一齊兩個人揸實枝棒擊退BOSS灰飛煙滅
YA 風師派功德 = 微信群搶紅包
開始講柊 本身以為佢是但鐘意真冬或者由紀一個
希望單行本啲後日談可以講下雨月點鐘意秋彥
一個BL漫畫的圖
[あがた愛] 不等辺三角形の定理

我而家先諗起我係樓主等我試下用置頂先
雨月其實我唔係好明點解佢地要互相傷害
柊一睇就知同另一個band友有野
但唔係特別有興趣 得閒啲先睇番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞