[BL] 211回召集腐男腐女 勿忘警暴

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

大一統請好多好多公務員同老師
到時候支爆全民食穀種
歐洲都係差唔多 唔應該統一嘅地方唔應該統一毅進仔唔應該有得做狗
m9
脱歐is very good
窮撚同鄉下佬先會諗依d白痴野

到時候支爆全民食穀種
歐洲都係差唔多 唔應該統一嘅地方唔應該統一
毅進仔唔應該有得做狗收三四萬維穩費
同王朝晚期冗兵冗員一樣
係窮撚同小農先會中意統一 享受埋啲佢唔值得享受嘅等級待遇
毛澤東發明咗人民公社
係無產階級絕對意義上嘅嘅大恩人
當然餓死晒、韓戰打仗死晒、大鍊鋼、遊街晒
全部都係自己攞嚟
無產階級得到啲自己唔應該得到嘅嘢

終歸要還
脱歐is very good

到時候支爆全民食穀種
毅進仔唔應該有得做狗收三四萬維穩費
同王朝晚期冗兵冗員一樣
毛澤東發明咗人民公社
係無產階級絕對意義上嘅嘅大恩人
當然餓死晒、韓戰打仗死晒、大鍊鋼、遊街
全部都係自己攞嚟

終歸要還

到時候支爆全民食穀種
毅進仔唔應該有得做狗 收三四萬蚊維穩費
同王朝晚期冗兵冗員一樣
毛澤東發明人民公社

係無產階級絕對意義上嘅大恩人

當然餓死晒、韓戰打仗死晒、大煉鋼、遊街
全部都係自己攞嚟

終歸要還

中國受大一統毒害多年 漢唐宋元明清全部係咁
好應該站在抗統最前線
香港作為自由世界喺大陸前哨 出咗大埔面臨強鄰壓境
好應該更要有右派自覺
教師同醫生本來就係神聖嘅工作 稱做國家嘅子宮都不為過
大量人入去做教師唔係叫個社會尊師重道
而係劣質化
醫生香港做得幾好
但睇下大陸醫生就知 大陸醫院醫生開得咁垃圾 畀我都唔太夠膽入去睇
教育直頭啲人爭住考博士、研究生
老師無師德醫生無醫德

窮撚同小農中意 而貴族地主資本家唔中意
因為佢懲罰有料嘅人 大量無料嘅人不勞而獲
結果只能係
科技無創新,有料人都去晒更好環境或者國內做官等人養
啲兵唔敢打仗空談和平,經商又有,似做官多過做兵又有,所有嘢靠出面買,仗都係靠請人打或者歲幣和親
全民浮跨嘢裝身,崇拜官場,虛偽而毫無廉恥
靠麵包與競技維持,直至蠻族或賊匪入城,交贖金、交財寶,神像溶咗交贖城費
巴比塔始終有冧嘅一日 因為佢充滿太多嘅罪孽
庶民要平等 咁就只有平等嘅奴役

呢個既係漢唐宋元明清,又係羅馬,又係馬基雅維尼筆下嘅佛羅倫斯等等意大利諸小邦,更係我相信中華人民共和國倒台嘅原因

呢個亦會係歐盟搞成咗嘅明日
係咪即係扮摔角嘅GV?
冇曬人
上下水先
大家聽朝早早啲投票
真係cls D關係7國咁亂…加埋查個毛啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞