[BL] 211回召集腐男腐女 勿忘警暴

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
唔知
呢個唔係我關心嘅範圍
如果係應該俾人充供曬
如果比人充供曬, 應該唔洗坐好似冰冰咁
同埋如果佢收益唔多,會搵佢開刀
唔交先會好似王思聰咁比中共變左咩不可信嘅公民?
冰冰都唔知係入面俾人砌左幾多獲範口出到黎
但佢一定冇范咁多錢
可能唔夠 所以充公完都要坐
又或者出左黎 但要低調掛
唔知佢最近有冇出黎講野
收益未必超多 但人氣高 搵佢祭旗都好正常
唔識王思聰 做過啲咩?
我自己覺得佢係低調...畢竟佢可以有版權錢可以交
比機會佢交更多錢好過要佢坐監掛
再加上天官又有PV, 如果佢比人拉左可能套天官都要擱置?

王思聰 交左錢了
http://hd.stheadline.com/news/realtime/chi/1642294/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E4%B8%AD%E5%9C%8B-%E7%8E%8B%E6%80%9D%E8%81%B0%E7%8D%B2%E5%8F%96%E6%B6%88%E9%99%90%E5%88%B6%E6%B6%88%E8%B2%BB%E4%BB%A4-%E6%93%BA%E8%84%AB%E8%80%81%E8%B3%B4%E8%BA%AB%E4%BB%BD
所以我都唔係好明
但就算佢低調 都人氣好高
但呢個有啲唔同 佢本身因為錢範有事 用錢解決好正常
好眼瞓

大陸好快要禁《我的英雄學院》
https://lih.kg/1759164
係咪真係呢
本來想serch泰劇嚟睇結果都係跳左番去睇韓劇
雖然唔係明媒正娶但d糖仲多過bg線
病嬌兄控個設定真係好撚正 冇諗過朴寶劍拍過嚟種角色
新番?
都唔新了 2015年既劇 但嚟部兄弟線真係好正 最後都唔係d為左條女炮灰弟弟既結局
果時既朴寶劍真係好幼齒
https://www.youtube.com/watch?v=mK98rcsygkE
鋒澤: 我們今晚會有第二胎
今晚睇先
成朝瞓唔着又睇咗一篇
最衰依家先發覺竟然無肉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞