[BL] 211回召集腐男腐女 勿忘警暴

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
一個當班警吞POT屌退休警的故事
無論係小說 動漫 劇 各種同人
都可以入黎一齊分享交流
分享作品個陣可以highlight名稱方便之後整合
可以講多少少內容同評分
幫助其他朋友食用
求文可以講下想要咩類型同之前睇過咩文覺得自己啱

http://lihkg.com/thread/335069/page/1?ref=android
入面有好多bl漫畫/文推介 方便新手食用

https://lihkg.com/t/521538/1?ref=android
BL綜合作品簡介

外貌評分表:
5**:世界既Bug
5* :男神
5 :明星樣
4 :校草
3 :中上
2 :普通
1 :柒
U :生化樣
lm
睇出面新聞真心嬲到爆都未得閒lm
唔製造利維坦 就唔需要鬥官僚階級 然後隔十年分一次屍分一次田嚟統治
講完
冇貨嘛...
許寶勞煩哂
呢套幾好睇
呢個有啲似真冬
放假好悶 無野做
我好快搵就po上嚟了 瞓得7hrs又起返工 我真係不了 都唔知D同事點頂 佢地仲要唔係住得近過我
所以係唔係真冬?
好多人唔洗訓
識人成日話自己失眠又唔願瞓覺
晚晚都3點幾先瞓嘅大有人在
其實係翻工嘅時間太長但日常要做嘅野都需要做(最基本食飯洗白白做家務果d,仲未計有人想追下星煲下劇睇下書)
然後就犧牲哂d瞓覺時間
失眠訓唔到都冇計

除左應該瞓覺嘅時間外都眼瞓
who is 真冬?
雖然我日日返咗工 但家務方面只係減少咗掃地/拖地 都仲會摺衫 換主子水 糧 片 洗下飯後碗碟咁
我唔做就得返媽咪做 佢都會辛苦
失眠/瞓唔著/唔願瞓係3種概念黎
失眠比較似係一個病徵(例如係抑鬱症),患者係因為佢嘅情緒病搞到瞓唔到/瞓唔好
瞓唔著就一般人準備瞓但瞓唔到/瞓唔好,原因就未必係病,可能情緒同平時唔到(例如係興奮/緊張/唔開心),食太飽/肚太餓,或者係單純嘅前晚瞓太多仲好精神唔洗瞓
唔願瞓就明明應該係睡眠時間但唔瞓走去做其他野(例如打機、睇波、上網、煲電話粥咁)
Given 入面其中一個男主
我知呀
但你過人地失眠唔願訓呀麻
唔知佢係覺稱定點啦
咁好似唔係啦 張圖未有given已經見過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞