波蘭當年點打贏共產黨

874 回覆
2412 Like 16 Dislike
小妹發現facebook好少行動文宣流通
同埋好少係街收到airdrop既文宣

要記住尼場革命唔係淨係屬於連登仔

四五十歲既人多數淨係上fb 佢地多數只會認同大眾都吹奏緊既野

而藍屍page係fb大行其道
正所謂「識睇一定睇comment」

所以我地要多啲係唔同post下面貼行動文宣同出下風向post
仲有要係街airdrop啲文宣俾人
苦撐待變
無錯!堅持信念
曱甴平
鼓勵消費本土產物和服務帶動本土生產的模式,不同階層各有得著,可調和社會上必然產生的各種階層矛盾,在本土經濟振興民族的目標下凝聚所有階層,減少內耗。]

二、盡力在政商各行各業爭取領導和上層位置,盡力治學,盡力創作,
並以波蘭人的身分以科學和藝術貢獻世界,讓世界知道波蘭確切的存在。

三、將民族認同定義於文化和思維層面,脫離傳統的種族、地域模式。
建基於文化和思維的認同感較能包容不同種族、宗教、思想的人,較温和以包括社會中的不同光譜,也較能隨著社會進步而靈活變化和發展。

這不只是求存的法門,更是提高全民質素的長遠工程。

https://thestandnews.com/politics/極權求生錄-六-波蘭人武力抗爭失敗後的長期對抗模式/

Main points
香港人要堅持
繼續做 繼續做
無錯
香港遲啲一定會成為一個脫離共產黨嘅國家
開始要轉一轉心態,要長期抗爭,開始預備定呢啲
大家加油
堅持先有希望
其實我地已經咁樣做緊 不過我地要繼續keep住咁做
今年新年都唔可以懶惰
波羅的海都係唱歌唱到獨立
持之以恆的和平示威一樣有威力
g持
手足我哋要長期作戰
要記得所有犧牲咗自己嘅手足
有用push
好文推推
同意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞