波蘭當年點打贏共產黨

874 回覆
2412 Like 16 Dislike
波蘭人經歷法普俄三國佔領下十一、一月起義,2戰蘇德佔領策動the uprising,剩係katyn一個地方都殺咗22000人,再之後波共鎮壓民主,歷經無數代人嘅努力先有民主國家,再睇吓香港啲小農藍絲,睇怕仲有好長嘅路要行
香港人最叻就係忘記
今次唔好無記性
死黑警同一堆垃圾統治者終有一日成為戰犯
和勇並存
短期戰 長期抗爭 都要做
唔知點解硬係覺得街頭抗爭終有一日完

到時候真係要睇香港人嘅意志

所以而家真係要發大黃色經濟圈

嚟緊區議會 立法會選舉真係好撚重要

希望香港人喺最壞嘅情況下都唔好善忘啦
如果唔係我哋連意志都keep 唔到 就真係唔會再有香港人嘅存在
首先人哋舉國反抗~啲軍人同警察都唔係全部幫政府
其次人哋係個國家~人民可以正面同政府對抗~香港的最大BOSS係支共
唔係港共~正面對抗消磨唔到對家幾多
再者...香港人就算幾勇武都好...我哋又冇武器乜都冇...係好撚難...

長期戰
要堅持
tui
有好多點都啱用
push
P牌推唔郁
無錯,大家真係要諗改宗,中國D宗教唔好信
香港出現集中營美國即徹關係法,中共準備食草,全球即時攬炒。
如果冇留意回歸後政府點賣港,無可否認表面上除咗示威,好似係正常番工番學,係未感到有迫切性嘅 ...
打仗係用幾多小時計
就算未去到打仗level 都不能用年去計
5 年夠起到全街新疆燈柱加集中營啦
唔洗3年可以除罩相見啊 係集中營入面除罩姐
個分別在於科技同邪惡程度
好撚多外在野要計落去條timeline 啊
一定要堅持
加油,那怕再用10年
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞