AirPods Pro 討論區 (3)

990 回覆
6 Like 4 Dislike
細聲咪開大d, 除非開到100你都嫌佢細聲姐, 如果唔係有乜所謂

不過你要求無線音質比得上有線係有d過份要求
剛收到 沙田DG call ,AirPod Pro 已到貨
我係7號凌晨3點預訂,有在備注寫明9號先取貨
利申:SA 會員
之前有巴打share 條link網上買applecare+
可唔可以再send 多次出黎thanks
我6號晚訂點解重未收到電話
淨機?
旺角始創3有現貨
我SA有訂多隻,不過唔知幾時有貨,有冇巴打接收,2000
你有冇喺備注寫明取貨日期?
無寫嘅話,有機會將貨俾咗其他人先
比airpods 隔,但唔夠一般入耳隔
有冇巴打知喺SA 取完貨後,
可唔可以再喺SA官網訂多次?
如果可以,我可以幫自用巴打訂一隻
用過bose soundsport free
Jabra 65t
Sony wh1000xm3

AirPod pro 真心算係咁
搭巴士起碼隔左大部分到站提示同打燈d聲
馬路燈d聲都隔左好多
用Bose free 65t做gym係爽既
因為gym room少人冇咩聲
但搭巴士 行街真係會聽到好多雜聲
Dllm搭巴士聽到d打機聲睇片聲真係會燥

講電話朋友表示都聽到我講野
WhatsApp voice message 自己聽返都算大聲

Sony咁大隻野就搭飛機用多 隔音真係一流
但係香港秋天戴都焗到出汗
都係留返去旅行先用

總結就係
各有各好
有限錢既就airpod pro
佔既位唔多 盒勁細 電又足 又隔音
冇既就 我全都要

利申 iPhone X
我用左成個星期i8+ AirPods pro都只係開4-50,但好多巴打都話要開到90, 好奇怪,會唔會係因iphone唔同呢
係咪 客戶先買到?
有,我寫左7號攞貨
No need ,walk in
你隻耳仔似有問題wo, 我開ANC呢話40%已經聽得好清楚
我用過jabra sport elite 2年
同pro比覺得聲質,聽緊歌時既隔音差不多
但jabra我要用耳棉,pro唔駛
電/ 通話都屌打jabra
咁你快啲打去問下
啲貨都返得幾密
基本呢到有訂嘅巴打都收到電話取貨
thanks man
唔知去到仲有冇貨
隔離嗰間衞訊有現貨
我不是會員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞