AirPods Pro 討論區 (3)

990 回覆
6 Like 4 Dislike
你可以無線充電
都可以用USB-C充電器
耳機盒本身就都係lightning
星期4下午sa訂仲未有消息
估唔到兩千銀係買到咁差嘅音質
其實兩千蚊可以考慮好多耳機
AirPods Pro主要賣點就係舒適+方便攜帶+iOS Friendly
音質?算啦
雖然我自己係木耳無太大感覺
星期四夜晚sa訂由處理中變備貨中
應該冇咁快但快過store
反正點棍也不夠bot
昨天我喺屯市衞訊見到一對現貨,但要會員先買得
有noise cancelling、講到電話同埋配iphone有最穩定嘅連接
其實$2000好合理
相反sennheiser 音質唔錯但用落媽媽聲
真係要自己取捨
反而覺得個noise cancelling麻麻地
但係穩定就真
6號係SA訂 終於收到CALL
買得AirPod / AirPod Pro ,睇重嘅第一點就係同iOS 嘅連接性,方便及穩定。

如果要注重音質嘅,就唔會買AirPod Pro
呢一點由第一代AirPod 開始就已經知
要講音質,遠嘅sony唔講,近嘅 beats都好過 AirPod Pro
到今時今日仲用音質來攻擊 AirPod Pro
好心啦,唔好咁小學雞啦
真係咁注重音質,大可以選擇其他大牌子
利申:木耳用家
想要好音質既入耳起碼都要一萬啦
睇緊
依個樣都係$89 合理好多
不過都係鍾意淨色
唔用套圓圓地放褲袋好舒服
我出街用AirPod pro,返到屋企先用耳牛

行街唔求音質只求隔音消噪方便舒服
依家有咩套選擇?唔要198垃圾套
Apple Care 國王的新套
其實我都有隻pp8,airpods pro 你聽開bass 重 既 歌會見到佢好飽和,聽女聲就窄窄地,但係未至於話好差咁,我有聽過sony 同sennheniser ,我又唔見得話真係好,你要音質插返有線算啦,airpods pro 音質呢個價位加埋其他綜合性其實已經唔錯,只可以話大家追求既野唔同,不過藍芽耳機黎講佢綜合黎講一定係領先
終於棍到
求教,次次apple pay時就fail🌚
屌又食炸糊
4/12 DKLM
邊到有現貨賣
棍唔到 有冇巴打有棍到多一對
App cut唔cut到單?
衛信會員順利入手 每人限買一對
感想係靜到仆街 音質不過不失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞