AirPods Pro 討論區 (3)

990 回覆
6 Like 4 Dislike
入面係硬膠
同冇開洞撳背後個制
Google下:There's no reliable way to force a firmware update on the ‌AirPods Pro‌, so ‌AirPods Pro‌ owners will need to be patient and expect the ‌AirPods Pro‌ to be updated over the course of regular use.
今朝我先up,將iPhone同AirPods都叉住電,放埋喺附近,我洗完臉出嚟就完成
準備出貨到收到正常要幾耐?
一日
加唔加AC+ 好?
2B588 今朝右邊冇聲..唔放番入盒先有
然後音量一半以下完全冇聲, 要電話熜藍牙再開先正常
IOS 13.3 BETA 2

BTW 無線叉電呢排好似正常番..塊叉電板閃得冇咁密
有無好心人可以放AirPods俾我
t.me/Watson’s
2B588 今朝右邊冇聲..放番入盒先有
然後音量一半以下完全冇聲, 要電話熜藍牙再開先正常
IOS 13.3 BETA 2

BTW 無線叉電呢排好似正常番..塊叉電板閃得冇咁密
求衛訊會員 會+番100比你
https://t.me/kkhea1721

不過每次整/換要比多$2xx
即係當你用盡佢兩年換兩次, 2xx+2xx+2AC+) = ~$6xx
都抵過1年後壞左要重新買既

通常幾號先會送到?
知唔知衛訊仲有冇貨?
同埋買完有冇得買返ac?
可以係衛訊買埋ac
SETTING 唔見左AIRPODS , 睇唔到firmware
ifix話成隻嘢都係痴嘅
咁咪即係一定一換一俾你
有無人都見唔到
好多時都係最尾幾日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞