[I/A]碧藍航線アズールレーン(79) FBI open up!

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
今集咁多聖光
其實公關果邊正常反應,寧願出黎澄清好過得罪強國
陣間等強國果邊處理左先割席就遲了
再加上上面已經有台仔講左,佢只係出黎澄清唔關政治事,無表明任何立場,任何一邊想借機點火帶風向都唔得
不得不說yostar個公關真係世界級
擺到明個twi既對象唔係日本人
做場大龍鳳俾班強國人睇姐,同黨表明立場話單野唔關我事,你唔好搞我
如果唔係陣間俾審查部開刀,咁多咸skin成隻驚下架都似
最少好過哂香港所有公司包括政府果關堆pr
有無需要就睇下件事發唔發酵到啦
話時話台服開左曙光咩 見到有人擺pvp防守
國產game,你試下得罪黨睇下仲生唔生存到
而家班艦黑根本無位入
咁要同大陸佬做生意就國唔國產都無得得罪黨架啦 除非你係侵侵
班支那仔已經屌緊喇
BETA送
其實班友你出唔出黎澄清都會吠 所以我地之前會話無視佢扮死係對付小粉紅既好方法 就算你跪哂死狗到好似堆"國際品牌"咁出d死狗聲明都係會俾人屌
唔同大陸佬做生意

幾年前已經將支國列為拒絕往來戶。
碌左陣twitter見到無乜邊個日本仔真係因為張圖關注香港件事
反而話誇張左同做得肉酸既見唔少
架仔本身對所有政治事件都無反應 對呢d野自我封閉 好正常
nga同貼吧連火都唔比起,好似得返twitter?

但twitter主場係日本
睇邊班,話支那game既就冇得解

但如果係艦c果班就送張艦c金剛出去
班支那人就由鳩佢啦
咩game都一定有班黑粉,見到有事就出黎帶風向
重點係件事有冇位俾佢地入,無燃料既話件事點都燒唔起
因為佢係點都要出黎澄清,扮死既話你估下會唔會俾人點名清算
佢澄清得黎又可以食哂兩家茶禮
做比玻璃製嘅人睇
話支那驚既6月開始已經有人講話叫唔好玩支那驚
對上唔知幾多個post直情有人入黎講啦,你睇下有冇人理佢
其實唔好話班日本仔,你見巴哈同尸丁丁果邊無反應就知燒唔起
暴雪同閃耀暖暖果兩單先唔講班台仔有冇實際行動罷玩罷課,但肯定有好多人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞