[I/A]碧藍航線アズールレーン(79) FBI open up!

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
篇野根本自相矛盾 唔出好過出 日服果篇都係解話講返日本做「六」個手勢係咁 呢篇就直頭自己繼續加火去燒
不如講話歡迎二次創作但希望唔好同政治掛鉤
你唔歡迎二次創作既話即係同人consplay果班都要屌埋一份
莫拉圖
19 分鐘 ·
要是碧藍航線沒得玩了
動畫沒得看了
我就投韓國瑜送全台灣人下去
幹你娘

其實係
3. 《碧藍航線》相關人物角色版權為《碧藍航線》原廠所有,官方圖片未經許可,不可擅自更改使用在非遊戲的宣傳用途。如果再有此類侵權行為出現,我們將以法律途徑追責,維護自身權益。

咁打出黎二創班人先驚
隻驚係日本爆得咁快就係靠二創班同人同cosplay 而家亂出聲明燒尻自己 場戲越黎越好睇
日版起家唔係好關二創同cosplay

我只係知一定開田中事
篇野根本自相矛盾 唔出好過出 日服果篇都係解話講返日本做「六」個手勢係咁 呢篇就直頭自己繼續加火去燒
不如講話歡迎二次創作但希望唔好同政治掛鉤
你唔歡迎二次創作既話即係同人consplay果班都要屌埋一份
其實係
3. 《碧藍航線》相關人物角色版權為《碧藍航線》原廠所有,官方圖片未經許可,不可擅自更改使用在非遊戲的宣傳用途。如果再有此類侵權行為出現,我們將以法律途徑追責,維護自身權益。

咁打出黎二創班人先驚
隻驚係日本爆得咁快就係靠二創班同人同cosplay 而家亂出聲明燒尻自己 場戲越黎越好睇
日版起家唔係好關二創同cosplay

我只係知一定田中事
重點係佢講明官方圖片,

搵猿生改一改畫風就OK
一個大粒墨搞到世界大戰

一隻爛b搞到冇左個國家
好多人冇接觸過隻game 但為反而反 連自己反緊乜都唔知
佢地投韓國瑜關香港咩事
都有既 如果韓國魚上左台就走唔到佬去台灣 分分鐘到時引渡你返大陸
送中we connect
佢地投韓國魚就真. 攬炒
返左3-4新手村
4油一場道中
d油刷極都刷唔完咁
你當宅宅有廿萬,果到已經廿萬票,再計埋屋企人朋友,除時會出事
暗黑兵法
日本已經有個山田太郎

佢反格仔反到開票5分鐘就當選,最後有53萬票
fifa同pes邊個抄邊個
如果一張改圖可以改變台灣大選格局
以個先係對改圖者最大尊敬
佢好似都有玩過艦B , 唔知棄左未

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞