[I/A]碧藍航線アズールレーン(79) FBI open up!

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
Z23 Twitter 又發一次聲明豬隊友
痴撚線
笑死
香港人第一眼覺得台伏出聲明做多左
但話唔定係傑出的一手
就咁睇大部分台仔都撐官方
原本都唔知有呢單野(無玩呢隻game
跟住有人講起再追post 笑到我氣咳
放心
我地都睇得勁開心
台仔而家係有奶就有得奶,咁奶唔奶

最大問題係你除時搞到台仔冇得奶
無奶就投韓國瑜
真。攬炒專家
本身隻GAME做得好+日服關公做先好先有咁多人撐
係支那製先俾人反
差美服 完成世界大戰
香港希望台灣宣傳支共有幾大問題,希望ban左果班廢柴高官同班冚家剷黑警唔好比佢移到去台灣,希望唔好今日香港明日台灣既出現

如果因為一張爛b既圖搞到泡菜當選,諗起都覺得好笑
侵侵唔會理你地D毒撚野
今次班鍵盤俠真係搞錯攻擊對象
暴雪呢d有明顯話柄既你屌佢當然大把人撐
但艦b除左係中國出世之外真係幾乎冇位俾人入
無玩隻game 突登追吓件事
屌你老味營運用火水救火
改吓圖都攪到咁撚驚 支那game 自我審查到
如果我用5嘅手勢 改張五星紅旗 支持中國 會唔會比人ban
我估本身就係班痴線毒撚無野做食花生走去搞鳩人
識唔少以類人
支那是原罪連登第一沙包 , 屌足兩年
點解台服可以做得咁肉酸
hkacg班花生友真係要多謝台服公關
好似日服咁出下新SKIN 新活動POST咪算囉
唔好話乜,你5件商品個封面比人拎去改圖,仲要改出黎未必有好處,你會唔會出聲

但台服個聲明內容係出左事
佢出聲明係合情合理
不過內容不完美 有改善空間
但就結論而言睇到唔少台仔都係撐官方
除佐12, 13章. 呢2章係限定嗰堆T0, T1船的世界.
出聲明絕對無問題,但可唔可以唔好做得咁肉酸
好似日服咁純解釋,唔偏幫任何一邊咪幾好
直接叫人未經同意唔好改官圖咪得
一隻會配合政府自我審查嘅支那game 叫人唔好講政治真係好肉酸
日服關公世界一流
台服關公真係
本來日服講完之後唔撚理, 由佢自己熄就係. 而家出篇咁樣的嘢, 同用火水救火有乜分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞