仲有幾多巴絲有玩goodnight交友

1001 回覆
6 Like 103 Dislike
其實我覺得約女直接D就得
又唔係一定要拍拖先見得面既
可能你大膽D約 一次就OK
雖然我未試過但我覺得work
同意
屌我發現多過頭傾唔切,我唔可以同時傾超過三個🤣
報喜不報憂姐
條女志在情人節有人陪
本身佢自己條件都唔多好 但要求高高
wts定傾電話?
我都話,A0有個問題就係好多幻想,尤其十幾廿歲
個個以為自己女神。
我都話,情人節前除非你想扑女,否則唔好約,因為急識人陪自己嘅人好多,工具人。
本身預左唔係咩好野
多場dating當歷練
我發現一個情況係,話說三日前我睇到個post話tinder唔靚仔無得玩,咁我就試玩下。所以其實我停左玩Goodnight 兩個星期。
所以舊果堆係Goodnight 識,新嘅係tinder識。
我發覺唔傾過電話,係好易唔記得,好易撈亂嘅背景資料。結論係Goodnight 真係好啲,唔傾下電話,真係無咁易keep到
玩過cmb同tinder
tinder有match 但係sale
有人like但冇課金睇
cmb就冇match
覺得自己最岩玩goodnight

其他果d探探,omi , howsyourdate, monchat太垃圾 不值一提

d人話heymandi又太多癡線

傾電話係好難輸
我又無match到sales,但真係無傾過電話會唔深記憶。
而家同緊5個以上chat,好明顯係tinder 果堆好易忘記或記錯🤣
個傾電話我唔係成日可以,所以最近少玩Goodnight ,日日一屋都係人,玩唔到。
果日食埋
反而除咗頭兩個match 到既人之外其他既印象唔係太深刻,而家人在旅行想搵人去chat 都有難度 琴晚半夜想搵人chat 排咗好耐都排唔到(明明已經做咗 VIP)
距離問題
新手加入
講嚟聽下
比人話我太有目的性溝女 on99
點太有目的?
交友app比人感覺上多一個機會揾另外一半
佢同我講咁有機心有目的唔會識到女朋友
goodnight有好撚多女講野都on99
份人又冇同理心 講野又串
溝通成問題
冇計 男多女少
要簡d好女仔黎傾計再深入認識
我都話今年啲女係怪怪地,唔係好傾到,上年好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞