仲有幾多巴絲有玩goodnight交友

1001 回覆
6 Like 103 Dislike
下點解
負面大師
唔好成日同我鬥負面得唔得
我信係真架
女仔咪係真
男仔就
無呀就係.. 有講一句話夜晚傾囉 但就無打黎
咁你唔搵佢???
突然多左咁多人覆post
以小弟經驗所見
如果男仔想出pool為目的
就反而唔好傾太耐
好多人就focus落傾電話
根本就唔應該放咁多情感投資落一個未見過既人
應該盡早約會 越快越好
要make sure雙方係咪同一個同温層
如果對方係火雞姐撚威仔果類,你同佢傾十個鐘都冇撚用呀
好難係傾電話辦認對方對你的真誠
我自己通常抄whatsapp或tg多
ig我就覺得抄完冇乜用 好多時date唔到 對方想你like相only
交換相whatsapp tg都可以做到 同埋date到機會率高好多 亦避免到放飛機
goodnight比其他app好就係冇sale咁濟
小弟最快紀錄用兩分鐘抄左一個女牌
約個五條女,雖然都玩左好耐
其中有一個唔洗半日就炮左 仲要幾正
個app傾咩其實唔重要 最緊要係睇個對手
最遲果條女都用左兩星期先約到
over 2 weeks就唔建議run咁耐 攝時間率高除非條女講明自己幾時得閒
另外傾左廿分鐘都抄唔到whatsapp tg 不如next啦
費事傾幾粒鐘都比人當過客
除非你自己都想攝時間
高手
不過教下我溝女同傾計
小弟goodnight傾計實有話題 只不過係想唔想講姐 可以問下現況同愛情觀 講下goodnight有咩經歷 除非完全唔岩channel
傾太耐但條女冇比contact你真係不了
夠薑可以第一句攝時間定搵男朋友
約到條女出黎又係第二個考驗
睇下d反應同傾電話有咩唔同
望下神情同微動作
做咩活動唔一定要你諗,女仔都可以做主動plan果個
呢樣真
好深奧
最重要係我經常會留意唔到啲神情同微動作
跟住講野又唔叻
唔識傾電話
試下練多d 玩得多自然有經歷有野講
小弟初期都成日撞板
傾個幾鐘就上晒心 以為可以約到
有時同d女愛情觀唔同 試過同人理論成半個鐘九個字 嘈晒架 諗番都覺痴線
有咩唔同
你係點
佢係點
有條女話我唔可以為佢等多個兩個week就date 冇誠意 我當堂嬲左明明大家果陣都free唔太忙
第一日玩d學生妹幾好傾下
所以讀多D書係有用
邏輯越清晰 愛情觀 價值觀 做人處事就越聰明。越有自己既睇法
溝女唔係理論
個個處理方式唔同 咩職業咩年齡咩環境絕對影響一個人 人個腦正常係諗自己野
但如果可以多D諗埋人地諗明
自然大家就有共鳴 某程度唔洗學唔洗識
你諗得多就自己識同人溝通
有事我會落茶餐廳 叫碟飯飲杯檸茶
靜靜地聽下身既人講咩
吸收下人地諗咩 究竟佢地既生活係點
咁都係學習既一種 對我而言
而個個學習既方式唔同 但最重要既本質係人
你一定要接觸人 先至識先至明佢地既諗法
所以都係果句
你唔試 咪唔得囉
你地都係就咁用google account 去開?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞