仲有幾多巴絲有玩goodnight交友

1001 回覆
6 Like 103 Dislike
好驚同你做過襟兄弟
你goodnight約過炮?
唔係約炮真心,我正經識下人。
但有時識耐左,覺得會想都正常
真係約炮嘅人一定唔係呢個數目
係呀 總之有幾多個認真想發展呀
10有9個都係玩既心態
約炮咪約囉
你有咁既條件女既又願意
絕對冇問題 安全就得
其他交友app又有幾多個認真發展
巴打有冇其他app推介
真心唔係約炮,係90%時間傾計,乜都傾。
約出黎食飯睇戲,咁有時有啲位大家都覺得ok先有呢種情況。
唔係目的黎。
我覺得係睇人,以前真係玩得密
話識唔識到女仔?一定識到 中上樣嘅女仔多
做埋現實朋友 仲可以得閒約出嚟食飯吹水
當然啦,呢個apps唯一要挑剔嘅地方
唔係約炮/pillow talk,而係玩呢個apps
大部份都係心裡缺乏咗一啲嘢、各自各有心事
e.g. 單親家庭、肥妹、寂寞感、感情問題、不善社交
交友apps真係冇
免費嘅唔一定實用,付費嘅唔一定有用
如果要刷鞋嘅話,連登高登係可以搵高質絲
所以我當呢個係APPS
係電台節目
我係主持人 D女係有感情問題打上黎傾訴咁
約人出黎實有人肯既
不過暫時我試過約到姐
同一情況,都真係中到中上多。
其實有啲條件都幾好。
係呀,當你越抱住呢個心態
其實係越易遇到正常女仔
呢個真,剔除身型同年齡,高質係有嘅
十個有兩三個係咁,當然要有耐性識先得
我都同意,唔建議flirty ,正常傾先會感受到對方整個人生,點解構成今日嘅佢。
我琴日識到個13歲妹妹仔
雖然講野有D傻更更但FEEL到佢好開心同有理想 間唔中聽到呢D電話都幾開心
巴打,一看就知道老江湖
我覺的重點係唔好太有目的性去識人,當識個人得閒關心下,圍下爐就好。
咪咁啦你
岩呀,可惜聽過啲太多女仔講
呢個app約到出嚟嘅男仔都太有目的
一見面就攬頭攬頸
心照
都係個句,真係要睇人flirt,同埋要有技巧
最衰我對𡃁妹個type冇乜興趣 聽完就算
我玩呢個app唔知點解成日遇倒啲藍絲
講講吓就會話啲勇武搞細路女 又話咩香港搞到好亂自己都好唔開心 但係左住佢搵食
聽倒呢啲電話 求其揾個藉口就收左線
價值觀不同 不了不了
我未見之前好少會flirt人,我自問真心唔係為呢樣野去。
我連講説話氹女都少。
Btw,今日約左個上面識嘅女仔去集會,細我都7,8年,第二次見,想講多啲社會價值觀佢知,做個好黃絲,應承左去完安全送埋佢返去先走
之前都識咗個黃絲,想約佢去集會
但佢個日要返工,同埋隔幾日先覆,不了

有時識人真係好哂時間、精神
好嘅大家識多個朋友,間中可以約出嚟玩
唔好嘅就算俾你識到、仲交換埋contact
之後完全冇話題,唔覆你又成日話唔得閒

唉,今日準時到啦,唔好又遲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞