黃洋達:泛民票投曾俊華不屬政治妥協或交易,而是ON9。

104 回覆
62 Like 16 Dislike
咁可唔可以提出解決方法?
一味係到屌有撚用?
有人唔知薯片lesser evil咩

無 已經過左
個做法一開頭就錯 錯到今日剩返2日
明知是無利益換到回來都要支持

邊個話無

有利益架
飯民自身咪有囉
你有票咩
一路走來始終唔得

又一件
明知是無利益換到回來都要支持

邊個話無

有利益架
飯民自身咪有囉

呢句真呀 黃洋達識條撚咩
林奠上台就全力剷除飯民,反正港獨班人都入唔到議會
咁可唔可以提出解決方法?
一味係到屌有撚用?
有人唔知薯片lesser evil咩

鳩達最叻齋屌 到處樹敵

都唔係第一日既事

唔係淨係佢講 37 gphone都講

香港政治水平低一向公認
你有票咩
一路走來始終唔得

又一件

有講錯咩 「你有票咩」呢句熱狗最中意講
就算你地想投鬍鬚 都唔使肉酸到一開跑就gut個頭出黎狗衝
你拖到越後就越多政治籌碼同鬍鬚deal..
你班撚樣day 1就揭開底牌

一星期前先confirm仲想點

fb 其他民調冇得控制架喎
泛民就係鬼
就算你地想投鬍鬚 都唔使肉酸到一開跑就gut個頭出黎狗衝
你拖到越後就越多政治籌碼同鬍鬚deal..
你班撚樣day 1就揭開底牌

一星期前先confirm仲想點

fb 其他民調冇得控制架喎

問題係姿態 理得你confirm唔confirm
你民主黨開記者會有人理咩?無
點解呀 鬼唔知你撐曾俊華咩
熱狗又出黎柒
偷書抗共啦垃圾
反熱狗班人講既野真係好好笑
反熱狗果班,認認真真聽左先再反啦
佢有講錯咩?成班泛民自己一廂情願去撐JT,JT咩政治妥協都冇做造呀,成個D300+,除左取悅選民之外,完全無實際野爭取到
除非杯葛選舉, 落場玩的話最大原則就係投較好一個

"品客好過林鄭"已經係sufficient支持佢既理由

何謂利益, 品客政綱好多參考左民意去做, 咁算唔算利益

品客對831/23既口氣係唔講, 睇情況-->俾人屌-->話做--->冇信心做到

迫到佢話"冇信心做到"算幾多利益見仁見智

但現實係佢根本冇可能話唔做
聽你講讓磚頭飛
搞到踎3年就真係戇鳩
成班熱狗終於可以做護主狗
呢個po引到好多個腦裝屎既黃屍
除非杯葛選舉, 落場玩的話最大原則就係投較好一個

"品客好過林鄭"已經係sufficient支持佢既理由

何謂利益, 品客政綱好多參考左民意去做, 咁算唔算利益

品客對831/23既口氣係唔講, 睇情況-->俾人屌-->話做--->冇信心做到

迫到佢話"冇信心做到"算幾多利益見仁見智

但現實係佢根本冇可能話唔做

大野r唔到都r啲細呀,標準工時之類都好呀
而家係咩都冇呀。呢啲唔係叫妥協、交易,呢啲叫自動獻身。
佢今次冇講錯喎
聽你講讓磚頭飛
搞到踎3年就真係戇鳩

佢仲生勾勾年幾都未畀人charge
年初二逍遙快活食盆菜
手足柏洋扣48
好多人因人廢言

一眼就睇到班盲反幾垃圾
見到熱狗/黃洋達呢d keyword就有理無理衝晒出黎屌
鳩達你食屎啦
選咁撚多次都輸, 學咩撚野話人, 返鄉下耕田啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞