Re:Carousell 買game碟要小心

284 回覆
150 Like 46 Dislike
想去binc
窩哥哥係一個人黎?
100 我買口罩都跌左
你咪撚on9啦,自己寫個地址7就算,又咩都唔講明9唔搭8咁,郵件上面仲要默認人地會寫你number,其實你幾歲? 唔想寄失就面交,無寫條款,比位你入係賣家on9,而家一人一半責任好合理。

你話人收據無寫明,已經夠on9
咁不如你拎證據出黎證明你唔係收到貨扮無收貨?
賣家肯填落去問都唔問 智商都有問題
屌你 咁撚細心叫人情何以堪啫
如果真係買家比個咁on9嘅地址而寄失就係買家問題啦
賣家肯填落去問都唔問 智商都有問題

有人留個咁嘅地址比我嘅話我會以為佢係郵局職員
28號先寄,今日2號咋喎
咁快話寄失?
睇曬買家D POST
中學生又比唔起錢買野 又要扮有錢
鍾意影人相 想借連登批鬥其他人 但係自己不滿又唔同條友講

我係賣家就一蚊都唔會比番佢
夠膽就CALL馬出黎面對面囉碟 我支持你呀賣家
仲要其實半舊水咋賣果邊肯比返$55
Btw肯比返一半都算好好啦
買果邊十幾蚊掛號都慳 寄果陣同賣果邊溝通又1999
慳完報稱自己收唔到就想賣果個比返全價人
為咁果幾十蚊搞咁多嘢真係好得閒
請善用不推文
面交ok既
個post 有啲舊登feel
屌你呢到出去食餐飯都無撚左
一黎佢自己比錯地址人,賣家照住寫無做錯
肯俾番一半買家已經叫好好人
為左果50蚊屈人昆錢放人銀行戶口真名上網批鬥,恐嚇人要私了真係cls
咁你地有無打過去郵局或者去問下有無件野先
正路是買家承擔責任wor
為啖氣
一人一半win win算係咁啦
落咩案呀而家 一陣比狗咬話你加重佢workload呀
笑左,突登去郵局扮寄野拎張單呃你$100,唔好玩啦
我都搞唔清了 賣家好似話係地址唔清楚 買家話要寫底個電話係郵件先唔會寄失??
算喇 雞毛蒜皮咁少事者
睇買家個post係佢嫌遠所以叫人郵寄
痴線咩, $100都搞咁多嘢, 呢度Facebook?
連絡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞